• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, жувальний вітамін C, апельсиновий смак, 500 мг, 110 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-21024
    Наявність: Є в наявності
     ₴847  ₴693
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, жувальний вітамін C, апельсиновий смак, 500 мг, 110 таблеток :

  • Антиоксидантна дія та імунна підтримка
  • Вітамінна добавка
  • Без глютену
  • Продукт пройшов лабораторні випробування
  • Вітамін С — важлива поживна речовина з антиоксидантним ефектом, яка підтримує імунну систему. Смачні жувальні таблетки зі смаком апельсина створені для тих, хто надає перевагу жувальній формі вітаміну С.

    Рекомендації із застосування

    Як вітамінну добавку дорослим приймати по одній (1) жувальній таблетці на день під час будь-якого прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися.

    Інші інгредієнти

    Сахароза, сорбітол, целюлоза, діоксиду кремнію, стеаринова кислота. Містить < 2% наступних речовин: штучного барвника (жовтий 6 FD&C), фруктози, стеарату магнію, натурального ароматизатора «Апельсин», сукралози.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів і штучних ароматизаторів.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, приймання медичних препаратів, планування будь-якої медичної процедури, за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати за кімнатної температури.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін С (у вигляді аскорбату натрію й аскорбінової кислоти)500 мг556 %
    Натрій55 мг2 %
    Покупець
    31.07.2019
    text_comment
    Чудовий вітамін С для профілактики, так і в сезон застуд, хороший антиоксидант з протизапальнимм властивостями, укріплює імунітет. Гарний склад. Необхідний організму щодня.
    Покупець
    23.08.2021
    text_comment
    Самі по собі таблетки досить непогані, це лише справа смаку. Для мене це трохи дивно, але ви можете відкласти це. На смак солоний і насичений
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Вітамін С — важлива поживна речовина з антиоксидантним ефектом, яка підтримує імунну систему. Смачні жувальні таблетки зі смаком апельсина створені для тих, хто надає перевагу жувальній формі вітаміну С.
    Покупець
    20.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість! Хороша добавка, яка містить потужний склад для здоров'я організму. Чудово підтримує загальне здоров'я. Комфортний розмір таблеток та мають приємний смак. Ефект відчувається майже з початку прийому. Рекомендую!
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Інколи немає часу розмішувати та правильно дозувати вітамін С у формі порошку. Таблетка має чітке і зрозуміле дозування, та ще й смак апельсину. Неначе з'їв цукерку після сніданку, та ще й корисну. Дійсно помітила ефект під час піку захворювання.
    Покупець
    19.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість, інгредієнт, склад та розмір порції, несуть покращення та позитивний вплив на моє здоров'я та імунітет. Рекомендую!
    Покупець
    06.01.2020
    text_comment
    Цей вітамін С - прекрасна альтернатива тим пропозиціям, які зараз пропонують аптеки Києва. Після початку пандемії вітамін С подорожчав, дешеві пропозиції частіше зустрічаються у невеликих упаковках по 10-30 шт. Тут у банці 110 жувальних пігулок, це, вибачте, майже даром, якщо порівнювати з цінами на аналогічний вітамін С у аптеках. Так, це аскорбінова кислота, на сайті є багато варіантів вітаміну С у інших формах, але і ціна у них відповідно набагато вища. Будемо чесними: це хороша можливість підсилити організм за невелику ціну. Нам однієї упаковки вистачило надовго - при тому, що ми приймаємо, за порадою сімейного лікаря, по 500 мг кожного дня (я, чоловік та син-підліток). При перших признаках захворювання на ОРВІ - приймаємо подвійну дозу, по 1000 мг в день, кілька днів. За рік ми майже не хворіли на серйозні застуди. Постійно приймаємо цей вітамін С, періодично - хелат цинку та мультивітаміни. Після того як закінчилася упаковка, ми запмвили вітамін Ц в іншій формі (пігулки, які треба ковтати), бо саме цього вітаміну в продажу не було. Ця форма дуже популярна, її швидко розкуповують. Вітамін С, який треба було ковтати, нам не зайшов - просто подобається гризти ці помаранчеві штучки зі смаком апельсину) Тому обовязково буду знов купувати при наступному замовленні саме цей варіант.
    Покупець
    05.03.2022
    text_comment
    Бюджетний вітамін С, рекомендую. Упаковка зручна, компактна відносно, дозування хороше. А вітамін С необхідний кожному, і не тільки під час застуди, як прийнято вважати, насправді добре впливає на судини, на шкіру, на засвоєння колагену організмом та виробленню
    Покупець
    04.08.2020
    text_comment
    хороший жувальний вітамін С з апельсиновим смаком, дозування 500 мг
    Покупець
    04.06.2020
    text_comment
    Хороші вітаміни для підтримання імунітету