• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, комплекс для волосся, шкіри та нігтів, поліпшена формула, 50 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-21434
    Наявність: Є в наявності
     ₴823  ₴674
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, комплекс для волосся, шкіри та нігтів, поліпшена формула, 50 таблеток :

  • Формула здорового відновлення
  • Трави, вітаміни та мінерали
  • Підтримка волосся, шкіри та нігтів
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Продукт пройшов лабораторні випробування
  • Рекомендації із застосування

    В якості дієтичної добавки для дорослих приймати по одній (1) таблетці під час будь-якого прийому їжі, двічі на день або за вказівкою лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, мальтодекстрин, кроскармелоза натрію. Штучні барвники (синій, кармін, червоний), аскорбіл пальмітат, BHA, BHT, желатин, аравійська камедь, гідроксипропілметилцелюлоза, стеарат магнію, ПЕГ, полівініловий спирт, крохмаль, сахароза, тальк, діоксид титану, рослинна олія, вода.

    Містить сою та рибу (ДНК).

    Без штучних ароматизаторів.

    Попередження

    Випадкове передозування продуктами, які містять залізо, — основна причина смертельних отруєнь серед дітей віком до 6 років. Зберігати продукт у недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно звернутися до лікаря або в токсикологічний центр.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру. Припиніть використання та зверніться до лікаря у разі виникнення побічних реакцій. Не призначений для використання особами віком до 18 років.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін А (у вигляді пальмітату)750 мкг еквівалента активності ретинолу (RAE)80%
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)50 мг60%
    Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу)1,2 мкг6%
    Вітамін Е (у вигляді dl-альфа-токоферилацетату)25 мг170%
    Тіамін (у вигляді мононітрату тіаміну, В-1)5 мг420%
    Рибофлавін (вітамін B-2)5 мг380%
    Ніацин7,5 мг45%
    Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)6,5 мг380%
    Фолат42 мкг харчового фолатного еквіваленту (25 мкг фолієвої кислоти)10%
    Вітамін B-12 (у вигляді ціанокобаламіну)25 мкг1040%
    Біотин25 мкг80%
    Пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію)15 мг300%
    Холін (бітартрат)25 мг4%
    Кальцій (у вигляді дикальцій фосфату й карбонату кальцію)125 мг10%
    Залізо (у вигляді фумарату заліза)3,3 мг20%
    Фосфор (у вигляді дікальцій фосфату)58 мг4%
    Йод (у вигляді йодиду калію)150 мкг100%
    Магній (у вигляді оксиду магнію)20 мг20%
    Цинк (у вигляді глюконату цинку)0,6 мг4%
    Марганець (у вигляді сульфату марганцю)0,6 мг25 %
    Калій (як йодид калію і сульфат калію)5 мг
    Покупець
    31.03.2020
    text_comment
    Це комплекс для волосся, нігтів та шкіри і коштує не дорого. Коли волосся випадає, а нігті стали ломкі та """"слояться"""", я шукаю вітаміни, щоб допомогти своєму волоссю та нігтям. Купила цей комплекс на пробу.
    Таблетки великі, але проковтнути не тяжко. Приємного кольору і без запаху. В баночці 50 таблеток. Бюджетний варіант та ефективний.
    Покупець
    31.03.2020
    text_comment
    Це комплекс для волосся, нігтів та шкіри і коштує не дорого. Коли волосся випадає, а нігті стали ломкі та """"слояться"""", я шукаю вітаміни, щоб допомогти своєму волоссю та нігтям. Купила цей комплекс на пробу. Таблетки великі, але проковтнути не тяжко. Приємного кольору і без запаху.
    Покупець
    28.05.2021
    text_comment
    Гарна якість, розмір зручний для ковтання (дорослим), Колір таблетки помаранчевий, насичений , смак нейтральний, перевага - ефективність у моєму випадку - менше випадає волосся у певні періоди.
    Покупець
    25.08.2019
    text_comment
    Чудова якість вітамінів. В упаковці 50 таблеток. Оптимальна доза- лише одна таблетка на день. У складі всі необхідні добавки для покращення стану волосся та шкіри. У великій кількості вітаміни групи В, А. Е, біотин та багато інших. На смак таблетки звичайні.
    Покупець
    23.06.2020
    text_comment
    Хороший розмір та доза, у нього є перевага щоденного прийому. Приємний смак та якість. Інгредієнт цих вітамінів добре підібраний
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Таблетки мають не великий розмір, легко ковтаються. Замовила для покращення стану кожі, волосся та нігтів. Вітаміни мають гарний склад. Великий склад інгредієнт та гарна якість. Доза: Пью по одній таблетці в день під час їжі . Нормальні на смак. Комплекс з вітамінів дуже корисний для жіночого здоров’я. Перевага - швидка доставка та ціна
    Покупець
    22.05.2018
    text_comment
    Якісна вітамінна підтримка допомагає зробити волосся здоровими і красивими, еластичними. Якщо ваше волосся потьмяніли, втратили блиск і природну еластичність, кінчики заплутуються, це явні симптоми нестачі вітамінів. Боротися з цим явищем досить просто, головне - знати, які найкращі вітаміни для волосся. А цей комплес саме такий, якість хороша і відчула покращення.стан волосся відчутно покращився,зменшилось випадіння, смак як звичайні таблетки, розмір теж зручний.
    Покупець
    21.08.2021
    text_comment
    Свій відгук присвячую найефективнішому препарату, коли-небудь мною випробуваного. Мені дуже хотілося додати краси своїм пошкодженим манікюром нігтям і фарбованому волоссю. Тому і стала його пити. Ефект для волосся став досить помітний(інтенсивність росту волосся збільшилась, отримала бажаний блиск), кольор обличчя став свіжішим , а нігті стали менш ламкіші та швидко ростуть.Справжня знахідка для жінки:)))

    Колеги стали цікавитися, яким чудо-шампунем для волосся і кремом я користуюся. Неприємні моменти на початку
    Покупець
    21.02.2018
    text_comment
    якість хороша,в копмлесі є всі необхідні вітамінки здоров’я нашого волосся,цинк,д3 ,біотин для кращого росту волосся, в дозуванні 5000, люблю цей комплес,доза супер,смак звичайний і розмір зручний,для вживання. Беріть,обов’язково так як ркзуоьиа не забариться і Ваше волосся відновиться і заживе. перевага перед багатьма комплексами.
    Покупець
    18.07.2018
    text_comment
    На сайті я ще не знайшов кращу і вигіднішу добавку для підтримки гарної роботи шкіри. Також позитивно впливає на стан волосся та нігтів. Упаковки для мене вистачає на цілий курс прийому, навіть залишається деяка кількість таблеток. Приймаю курсами, але регулярно.