• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, вітамін C, 500 мг, 250 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-22338
    Наявність: Є в наявності
     ₴925  ₴756
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, вітамін C, 500 мг, 250 таблеток :

  • Антиоксидант і підтримка імунітету
  • Вітамінна добавка
  • Не містить глютену
  • Продукт пройшов лабораторні випробування
  • Вітамін С — важлива антиоксидантна поживна речовина, яка підтримує імунну систему.

    Рекомендації із застосування

    В якості вітамінної добавки дорослим приймати по одній (1) таблетці щодня під час будь-якого прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися.

    Інші інгредієнти

    Стеаринова кислота, целюлоза, кроскармелоза натрію, гідроксипропілметилцелюлоза. Містить < 2 % наступних речовин: силікату кальцію, стеарату магнію, ПЕГ, полівінілового спирту, діоксиду кремнію, діоксиду титану.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів або штучних ароматизаторів.

    Попередження

    Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру. Припиніть використання та зверніться до лікаря у разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати за кімнатної температури.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)500 мг556 %
    Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)30 мг2 %
    Покупець
    27.08.2022
    text_comment
    Оригінальна та зручна упаковка ,вітаміни мені сподобалися бо видно результат -наш організм під час хвороб потребує багато вітаміну С для відновлення . Вже не вперше беру такі і буду замовляти ще . Якість вітамінів відмінна . Якщо приймати в комплексі з іншими буде чудовий еффект .Рекомендую!
    Покупець
    25.03.2022
    text_comment
    Брала цей вітамін С саме для підтримки імунітету у зимовий період. Від аптечного вітаміну С не бачу особливих результатів.
    Приймала по 1 капсулі в день. Капсули мають не великий розмір, без запаху та смаку.
    І що я можу сказати про результат)
    За всю зиму я ні разу не захворіла. І я приписую цю заслугу саме вітаміну С.
    Покупець
    23.03.2022
    text_comment
    Прекрасна якість! Вітамін С позитивно вливає на здоров’я і імунітет, 500 мг - доза, яка заповнить дефіцит вітаміну С, можна приймати двічі на день, розмір таблеток дуже зручний у використанні, ефективність дуже висока, упаковка велика, вистачає надовго.
    Покупець
    22.07.2021
    text_comment
    Вітамін С (або аскорбінова кислота) – незамінний мікроелемент, який потрібен для гарного самопочуття і підтримки здоров'я. Він є водорозчинним антиоксидантом, бере участь в різних обмінних процесах, підвищує здатність організму протистояти стресам. Цінність аскорбінової кислоти ще й в тому, що вона продовжує молодість і красу шкіри, волосся.
    Покупець
    22.07.2021
    text_comment
    Вітамін С , або аскорбінова кислота, завжди під рукою при застудах та різних вірусних захворюваннях. Вся наша сім'я знає, що вітамін С є в нашій аптечці. Дана аскорбінова кислота в дозуванні 500 мг . Коли сильно хворію, тоді приймаю по 2 шт в день. В баночці 110 круглих таблеток. Білого кольору, кислий смак. Досить дієвий і недорогий вітамін С
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Відсутній запах. Гарний до використання. Чудова якість. Невеликий розмір баночки. вік застосування не важливий. Гарна упаковка. Гарна перевага що склад чудовий. Велика проблема у мене з акне, болючі та після залишається шрам. Завдяки мазі акне проходять швидше. чутливий та ніжний догляд за шкірою. частота застосування залежить від вашої потреби . Мені засіб сподобався.
    Покупець
    20.07.2021
    text_comment
    Вітамін С приймаю двічи на рік - навесні та восени. Разом з віт. Д для профілактики та лікування сезонних хвороб. Для профілактики беру 1 шт, якщо хворію - 2 шт, або 3 шт., навіть.
    Після прийому може бути печія - тоді ця форма вам не підходе. Треба іншу, на сайті безліч варіантів.
    Будьте здорові, а рсн пзд.
    Покупець
    16.10.2021
    text_comment
    Раніше приймала мультивітаміни, з часом зрозуміла що їх не достатньо і по основним """"фронтам"""" потрібно підсилювати організм. тому вітамін С в зимово-весняний період це постійний помічник організму. 21 centure подобається якістю при доволі низькій ціні. приймаємо усією сім'єю
    Покупець
    14.11.2021
    text_comment
    Простий формат вітаміну С. Він дуже важливий для роботи імуної системи. Є хорошим антиоксидантом. Добре діє на самопочуття. Добавка ефективна якщо її використовувати завчасно. Наприклад, почати прийом перед початком періоду застуд. Дозування середнє. Добавка не впливає на травлення, не викликає надмірну кислотність.
    Покупець
    14.07.2021
    text_comment
    Вітаміни які мають гарну якість, але особисто для мене розмір пігулки завеликий. Вітамін С відіграє важливу роль в підтримці здоров'я та покращення імунітет. Дозування 500мг і в інструкції пише вживати по 1 шт,але мій лікар рекомендувала в період загострення хвороб все ж 1000мг,тому при наступному замовленні я просто обрала інше дозування та фірму