• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, супер колаген з вітаміном C, 1000 мг, 180 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-22424
    Наявність: Є в наявності
     ₴1310  ₴1072
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, супер колаген з вітаміном C, 1000 мг, 180 таблеток :

  • Healthy Renewal Formula™
  • Для здоров'я волосся, шкіри, нігтів, кісток і суглобів
  • 6000 мг колагену на порцію
  • Дієтична добавка
  • Без глютена
  • Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування
  • Суперколаген з вітаміном С сприяє силі і гнучкості всього тіла. Колаген — важлива поживна речовина, необхідне для здоров'я і життєздатності шкіри, волосся, нігтів, хрящів, кісток і суглобів.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку дорослим приймати по 6 таблеток на день. Для максимального засвоєння приймати натщесерце. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Результати залежать від індивідуальних особливостей.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, стеаринова кислота.Містить < 2 % таких інгредієнтів: стеарат магнію, діоксид кремнію.

    Не містить глютену, сої, пшениця, лактози, крохмалю, дріжджів, штучних ароматизаторів.

    Попередження

    Перед початком застосування добавки під час вагітності, грудного вигодовування, приймання ліків, планування будь-якої медичної процедури або за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря у разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 6 таблеток
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії25
    Вітамін C (у вигляді аскорбата кальцію)60 мг67 %
    Гідролізований колаген6000 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.03.2018
    text_comment
    Якість і склад непогані, перевага саме цього колагену - у наявності вітаміну С, що сприяє покращення стану всього організму.
    Покупець
    29.10.2020
    text_comment
    Улюблений колаген! Має високу якість та склад містить багато корисних та поживних інгредієнтів. Після прийому цього колагену, ефект помітний одразу: шкіра стає більш зволожена та сяюча, а також відчувається покращення стану суглобів, зв'язок та кісток. Також перевага в тому, що містить у собі вітамін С, який позитивно впливає на імунітет. Рекомендую!
    Покупець
    27.03.2022
    text_comment
    Брала по замовленню для подруги. Вона дуже задоволена покупкою. Вже після тижня прийому подруга сказала що відчула приплив енергії, а так як робота в неї фізично дуже вимотує, то до вечера вона почувалася дуже втомленою і сильно турбували болі в суглобах і спині, але після того як почала приймати цей колаген, омегу та мультивітаміни Alive, то з'явилося куча енергії і сил, і біль перестала турбувати. Також, як бонус, помітно покращився стан волосся, нігтів і шкіри. Отже, однозначно рекомендую!
    Покупець
    22.08.2019
    text_comment
    Колеген потрібен організму для підтримки кісток, мязів, волосся та нігтів. Упаковка на 180капсул. Приймати по 3кап. 2 р на день. Гарно засвоюється завдяки тому що у склад входе вітамін С. (Зручно що його не потрібно додатково приймати)
    Покупець
    22.06.2018
    text_comment
    Найкраще засвоєння колагену, саме з вітаміном С. В цьому товарі це передбачено, виробник перевірений, результат відчутний через 1,5-2 тижні щоденного прийому.
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    дуже важлива добавка на сьогодні.як не крути,а вік бере своє, шкіра деформується, з'являються зморшки, тургор вже не той.ех.та щей коліно болить ( старість короче.а мені всього 35 рочків що вже зробиш, є багато в чому дефіцит) то всьо та дієта ) жартую.)
    ну, що можу сказати, якість тут справді хороша, от замовлятиму щей чоловікові банку) теж хромає ?
    інгредієнт и тут підібрані чудово, добре що є вітамін С , склад відмінний, упаковка зоч і велика але пити треба аж по 6 капсул.я п'ю половину від норми. ефект всерівно накопичувальний) смак нейтральний, про покращення ще рано говорити. сподіваюся що таки будуть
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    беру перший раз, але фірму знаю, брала інші препарати і лишилась задоволена. переглягула відгуки, і ризикнути взяти собі.
    Покупець
    18.01.2021
    text_comment
    Для того, щоб отримати максимальну кількість користі від прийому будь-добавки, потрібно знати, як і коли її застосовувати. До основних правил прийому відносяться: Для того, щоб засіб було правильно переварено і не попрямувало відразу в кишечник, потрібно приймати колаген тільки натщесерце. Організму потрібно дати час для того, щоб розщепити білки на амінокислоти, тому краще не їсти протягом 30 хвилин після прийняття добавки. Перед тим, як вживати колаген в порошку потрібно переконатися в правильності дози. Практично всі виробники постачають свій продукт мірної ложечкою. Перед тим, як приймати колаген в таблетках або порошку, необхідно випити склянку води. Це допоможе запустити процес вироблення шлункового соку. Приймати добавку потрібно окремо від вітамінів або інших добавок, так як молекулярна структура колагену не може правильно перетравлюватися в середовищі, в якій перетравлюються інші білки.
    Покупець
    15.12.2021
    text_comment
    Про користь колагену відомо всім. Адже це — важлива поживна речовина, необхідна для здоров'я і життєздатності шкіри, волосся, нігтів, хрящів, кісток і суглобів. А в даній добавці ще й плюс вітамін С. Що доволі зручно, адже їх обов'язково потрібно приймати разом. Після прийому добавки покращився стан кісток, зменшився біль в суглобах.
    Покупець
    11.09.2019
    text_comment
    Чудова добавка для краси вашого волосся та шкіри. Купила, щоб покращити стан волосся та нігтів, адже через брак вітамінів волосся випадає, а нігті ламаються. Приймаю зранку натщесерця по 6 штук, але результат мені подобається, адже нігті та волосся зміцнилися. До речі завдяки вітаміну С колаген засвоюється краще