• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, риб’ячий жир, 1200 мг, 90 капсул


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-27026
    Наявність: Є в наявності
     ₴860  ₴704
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, риб’ячий жир, 1200 мг, 90 капсул :

  • Омега-3
  • Підтримує здоров’я серця
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Продукт пройшов лабораторні випробування
  • ЕПК і ДГК — основні омега-3 жирні кислоти, які підтримують здоров’я серцево-судинної системи та є важливими компонентами клітин в організмі. Риб’ячий жир від 21st Century містить високоякісний концентрат риб’ячого жиру, очищений на молекулярному рівні.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку для дорослих приймати по одній (1) капсулі до трьох (3) разів на день під час будь-якого прийому їжі або за вказівкою лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

    Інші інгредієнти

    Желатин, рослинний гліцерин, очищена вода, змішані токофероли.

    Містить сою та рибу (анчоус, тріску, оселедець, скумбрію, лосось, сардину й кільку).

    Не містить доданого цукру, солі, дріжджів, штучних ароматизаторів і барвників.

    Попередження

    Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії15
    Загальний вміст жирів1 г1 %‡
    Насичені жири0,5 г3 %‡
    Поліненасичені жири0,5 г**
    Мононенасичені жири0,5 г**
    Холестерин5 мг2 %
    Концентрат риб’ячого жиру
    ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)
    ДГК (докозагексаєнова кислота)
    Усього омега-3 жирних кислот
    1200 мг


    360 мг
    **
    **
    **
    **
    ‡ Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    29.11.2020
    text_comment
    Доволі непогані - вміст жирів непоганий, але неподобається те що є й халестирін. То ж у кого з ним проблеми - зверніть на це увагу. Серед Омеги в мене поки залишається фаворитом California Gold Nutrition
    Покупець
    21.07.2022
    text_comment
    Перевага даного бренду є кращий у співвідношенні - ціна та якість продукту. Упаковка цілісна. Основний інгредієнт даної омега - натуральний риб’ячий жир класу преміум із мяса риби Андрусом, сардина, тунець. Приймаємо ми з чоловіком( вік за 40 років), моя мама( віком 70 р. ). Капсули ковтаються легко, приймаємо під час їжі. Смак нейтральний. Як результат , хочу відмітити покращення стану нігтів, волосся,
    шкіри, надіюсь - покращення захисних властивостей організму, тримає в нормі холестерин, в тонусі - серце, зменшує ризик запалення.
    Покупець
    18.05.2020
    text_comment
    ЕПК і ДГК — основні омега-3 жирні кислоти, які підтримують здоров’я серцево-судинної системи та є важливими компонентами клітин в організмі. Риб’ячий жир від 21st Century містить високоякісний концентрат риб’ячого жиру, очищений на молекулярному рівні.
    Покупець
    14.11.2021
    text_comment
    Виробник якому варто довіряти. Замовляю для дитини підлітка в """"простудні"""" пори року для покращення імунітету та розумової активності.
    Покупець
    09.04.2020
    text_comment
    Завдяки своєму природному послаблювальному ефекту його також іноді використовують у більших дозах для лікування запору. Дуже хороша форма омеги якісна риба допомагає на серце та покращує стан волосся. Мені якість цього препарату сподобалась і смак хороший,мені подобається і ціна бюджетна і склад просто супер.
    Покупець
    07.07.2022
    text_comment
    21st Century, рыбий жир - е якість та користь для організму, приємний смак. Головний інгредієнт - концентрат риб'ячого жиру, присутня омега. До складу входить різна риба. І вік людини не важливий, бо в кожного можуть бути проблеми зі здоров'ям. Прибирає холестерин, захищає серце, прибирає запалення та покращує стан волосся. Головна перевага в тому, що не міститьглютена. Зручна і міцна упаковка, а її розмір старе великим плюсом в подорожі.
    Покупець
    06.06.2021
    text_comment
    гарна по якості омега. нічим не відрізняється від інших.
    добре впливає на роботу серця
    Покупець
    05.09.2022
    text_comment
    Омега це традиційна добавка, яка знижує холестерин, покращує стан волосся, турбується про серце. П'ю її курсами, бо вік потребує додаткових дій, щоб залишатись здоровою. Якість гарна, основний інгредієнт риба, упаковка велика, хватає на 1,5 місяці, смак нейтральний. Капсула велика, то боялась про труднощі поглинання, але ні, все ок. Перевага капсули в її м'якості, тож з ковтанням жодних проблем.
    Покупець
    05.02.2022
    text_comment
    Придбала цю упаковку з розрахунку на себе та чоловіка, дозування 1200. На перший погляд капсули дуже великі, і спочатку я думала, що не проковтнути, але завдяки своїй желейній структурі все виявилось досить просто і комфортно. Якогось супер результату на зовнішності я не помітила, а от нервова система стала спокійнішою. Приймали трохи більше місяця по 1 капсулі в день під час їжі. Дуже зручне дозування і вигідна ціна
    Покупець
    04.09.2022
    text_comment
    Омега-3 потрібні для утворення оболонок довкола нейронів, синтезу ейкозаноїдів — одного із типів молекул, за допомогою яких клітини імунної системи спілкуються між собою. Також омега-3 необхідні нам для налаштування процесів запалення в тілі, стискання судин, утворення сперми, здоров'я та розвитку мозку.Що хорошого мега мені подобається і ціна бюджетна і склад просто супер.