• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, One Daily, для жінок, 100 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-27308
    Наявність: Є в наявності
     ₴810  ₴662
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, One Daily, для жінок, 100 таблеток :

  • Без глютену
  • Мультивітамінна та мультимінеральна добавка
  • Порівняно з One A Day® для жінок
  • Без додавання дріжджів або штучних ароматизаторів
  • Гарантована якість: продукт пройшов лабораторні випробування
  • Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку дорослим приймати по одній (1) таблетці щодня під час будь-якого прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися.

    Інші інгредієнти

    Мальтодекстрин, целюлоза, крохмаль. Містить < 2 % таких компонентів:штучні барвники (синій 2 кармін FD&C, жовтий 5 FD&C, жовтий 6 FD&C), аскорбіл пальмітат, бутилгідроксианізол, бутилгідрокситолуол, кроскармелоза натрію, d-альфа-токоферол, желатин, аравійська камедь, гідроксипропілметилцелюлоза, силікат магнію, стеарат магнію, маніт, моно- та дигліцериди, ПЕГ/ПВС сополімер, полівініловий спирт, діоксид кремнію, алюмосилікат натрію, стеаринова кислота, сахароза, діоксид титану, рослинна олія, вода.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, приймання ліків, планування будь-якої медичної процедури або за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати за кімнатної температури.

    Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, — основна причина смертельних отруєнь серед дітей до 6 років. Зберігати продукт у недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно звернутися до лікаря або в токсикологічний центр.
    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін A (у вигляді ацетату, 10 % у вигляді бета-каротину)700 мкг78 %
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)75 мг83 %
    Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу)25 мкг
    (1000 МО)
    125 %
    Вітамін Е (у вигляді dl-альфа-токоферилацетату)7,5 мг50 %
    Вітамін K (у вигляді фітонадіону)25 мкг21 %
    Тіамін (у вигляді мононітрату тіаміну, B1)1,2 мг100 %
    Рибофлавін (вітамін B2)1,3 мг100 %
    Ніацин (у вигляді нікотинаміду)16 мг100 %
    Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)1,7 мг100 %
    Фолат667 мкг харчового фолатного еквіваленту
    (400 мкг фолієвої кислоти)
    167 %
    Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну)6 мкг250 %
    Біотин (у вигляді d-біотину)1000 мкг3333 %
    Пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію)5 мг100 %
    Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)380 мг29 %
    Залізо (у вигляді фумарату заліза)18 мг100 %
    Йод (у вигляді йодиду калію)150 мкг100 %
    Цинк (у вигляді оксиду цинку)8 мг73 %
    Селен (у вигляді селенату натрію)27,5 мкг50 %
    Мідь (у вигляді сульфату міді)0,9 мг100 %
    Марганець (у вигляді сульфату марганцю)1,8 мг78 %
    Хром (у вигляді хлориду хрому)25 мкг71 %
    Покупець
    29.02.2020
    text_comment
    Замовляла для сестри, але цього разу взяла собі бо дуже сподобався результат. Дуже довго шукали хороші вітаміни для жінок. Якість цих одразу кинулась в очі. Результат дійсно є і дуже помітний. Завдяки інгредієнтам у складі покращується імунітет, відчувається прилив сил та енергії, стан шкіри і волосся став набагато кращим. Ефект який вони дають нагадує ефект від антиоксидантів. Обов’язково замовимо ще!
    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Універсальні жіночі вітаміни. Замовляв для своєї мами. Вона вже пенсійного віку і дуже часто каже про проблеми з рухом. Я вирішив їй купити мультивітаміни. Склад та інгридієнти цієї добавки мені дуже сподобалися. Також зручно приймати, адже на відміну від інших комплексів потрібно приймати всього одну таблетку в день. Ціна також є приємною. Добавка дійсно позитивно впливає на роботу організму, але ефект починає відчуватися орієнтовно через місяць після початку прийому.
    Покупець
    24.12.2021
    text_comment
    Взяла мамі, вона каже, що почуває себе добре і збільшився життєвий тонус організму. Таблеточкі удобні для проковтування.
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Зручна упаковка, зручно приймати, приймаю 3 тижні, нігті перестали ломатися. Поповнюють дефіцит вітамінів та мінералів в організмі. Стала менше нервувати.
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Для підтримки стану здоров'я, це те що треба, бо гарний скалд вітамінів і мікроелементів. Приймаю по 3 штуки в день і почуваю себе краще.
    Покупець
    18.07.2022
    text_comment
    Переглянула склад вітамінів для жінок, які задовільняють дефіцит вітамінів та дають ефект , сила дії спостерігається при щоденному вживанні. Підтримує загальне здоров'я і імунну систему, також гарантує здоров'я шкіри волосся і нігтів. Діє як антиоксидант. Це чудовий засіб для запобігання старіння. Нейтральний смак і розмір даної упаковка не може не тішити.
    Покупець
    18.07.2022
    text_comment
    Переглянула склад вітамінів для жінок, які задовільняють дефіцит вітамінів та дають ефект , сила дії спостерігається при щоденному вживанні. Підтримує загальне здоров'я і імунну систему, також гарантує здоров'я шкіри волосся і нігтів. Діє як антиоксидант. Це чудовий засіб для запобігання старіння. Нейтральний смак і розмір даної упаковка не може не тішити.
    Покупець
    17.03.2020
    text_comment
    Замовила для мами, вік 59 років. В осінній період дефіцит вітамінів особливо відчувається. Вже за тиждень помітила ефект -настрій покращився, сил та енергії побільшало. Розмір вітамінки великий, проте вона гладенька і легко ковтається, смак нейтральний.Мама приймає по 1 шт щодня, упаковка 100 шт, так що дуже економно
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ідеальна добавка для підтримки загального стану організму. Створена спеціально для жінок. Підбір інгридієнтів чудовий, дозування хороше. Таблетки білого кольору, середнього розміру. Потрібно приймати всього одну таблетку в день. В упаковці велика кількість, тому вистачає на тривалий період прийому. Не викликає проблеми зі сторони травлення. Вже після першого місяця прийому відчувається покращення самопочуття. Позитивно впливає на настрій. При щоденному використанні стане ідеальним доповненням збалансованого раціону та допоможе підтримати гомеостаз.
    Покупець
    11.04.2019
    text_comment
    Щоденний прийом цього комплексу дозволить жінці почувати себе добре, особливо коли вік після 40 років і коли є дефіцит вітамінів в організмі, гарний склад та зручний розмір для ковтання. В упаковці вистачить на 3 місяці прийому, приймаю вже місяць, все добре.