• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, ніацин, з уповільненим вивільненням, 250 мг, 110 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-22849
    Наявність: Є в наявності
     ₴675  ₴552
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, ніацин, з уповільненим вивільненням, 250 мг, 110 таблеток :

  • Energy & Circulatory Support
  • Vitamin Supplement
  • Gluten Free
  • Quality Guaranteed Laboratory Tested
  • Niacin (vitamin B-3) plays a role in energy metabolism. Prolonged release vitamins slowly release nutrients into the body over an extended period of time.

    Рекомендації із застосування

    As a vitamin supplement, adults take one (1) tablet daily with any meal or as directed by a healthcare provider. Do not exceed recommended dosage. Individual results may vary.

    Інші інгредієнти

    Hydroxypropyl methylcellulose, cellulose, stearic acid, maltodextrin. Contains

    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Використовується для виробництва енергії. Він також сприяє зменшенню втоми та виконує такі функції в організмі, як покращення кровообігу, вироблення енергії для клітин. ця марка , має чудову якість , це вже другий споживання і я буду продовжувати купувати .
    Покупець
    29.08.2019
    text_comment
    Классні, збалансовані,якісні, вітаміни для сучасних людей, задоволена якістю продукту, зручно ковтати. Купляю та приймаю курсом в осени та на весні, коли є дефіцит сонячного Д3. Самопочуття прекрасне, порівнювала взимку до прийому biotin та після, однозначно рекомендую.
    Покупець
    26.02.2022
    text_comment
    В результаті використання 100 мл і 500 мл і поступового збільшення кількості, на даний момент це саме те відчуття. Залежно від дня та фізичного стану 500 мл можуть спричинити приплив ніацину, і свербіж може посилитися, а 100 мл, здається, не мають особливого ефекту. З 250 мл здається, що ефекту достатньо, щоб добре спати.
    Покупець
    24.11.2020
    text_comment
    У мене не було рум’ян від прийому двох-трьох капсул, можливо, у інших людей вони можуть бути. Це дуже ефективний вітамін у високих дозах для багатьох людей, варто дослідити, що він може зробити в психологічній сфері. Згодом перегляньте ще раз, щоб побачити, чи покращився я з цієї проблеми.
    Покупець
    21.11.2019
    text_comment
    Зручна упаковка. якість чудова. Склад чудовий .Перевершив моє очікування . імунітет покращився. смак чудовий. Здоров""""я покращилося загалом .Обов'язково замовлятиму ще
    Покупець
    16.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість. Ніацин впливає на стан шкіри, покращує її стан при висипаннях, сухості, зморшках. Таблеток вистачає на декілька курсів прийому, покращення відчувається після першого курсу. Таблетки зручні у використанні.
    Покупець
    14.08.2019
    text_comment
    Коли я купив його, очікуючи притоку ніацину, це був тип тривалого вивільнення. Я вперше прийняв одну таблетку ніацину 250 мг після обіду. Через дві години прийняла пробно ще одну таблетку, але ніякої реакції не було. Я також отримав інформацію, що жування, подрібнення та пиття типу з уповільненим вивільненням спричинить почервоніння, тому я спробував розжувати та випити таку ж кількість наступного дня, але моє тіло просто відчуло тепло. Інша зміна полягала в тому, що я заснув і прокидався краще в обидва дні. Для довідки, мій зріст 150 см, 58 кг, у мене алергія, наприклад риніт (харчової алергії немає).
    Покупець
    04.02.2020
    text_comment
    Це таблетка діаметром близько 1,2 см і товщиною близько 0,6 см, яка схожа на циліндр. Трохи об’ємний, але випити без проблем. Це має бути спалах типу, який не є амідним, але я думаю, що спалаху важко вийти за ємність компонента, ймовірно, через безперервну обробку типу випуску. Я почав приймати амід і 100 мг необробленого ніацину. Ефект може бути пов’язаний не тільки з цим, оскільки його приймають у комбінації, але я відчуваю, що відчуття тривоги трохи зменшується. Дивно, що засинання стає все гірше. Зрештою, я приймаю снодійне, бо не можу заснути, бо мені сонно.
    Покупець
    03.04.2019
    text_comment
    Я боявся почути, що ніацин промивається, тому досі не пробував. В результаті продовження прийому протягом декількох днів приплив ніацину не відбувся жодного разу, а похолодання кінцівок трохи зменшилося. Смак і якість хороші, а розмір круглий і легко п’ється, тому рекомендую! Крім того, упаковка гарна, і приємно, що вона виглядає неНе значні зміни., навіть якщо ви помістите її в милий колір і дизайн, як упаковка фарби!
    Покупець
    01.09.2020
    text_comment
    Дуже корисний препарат в основі якого фолієва кислота, яка надає приплив ніацину, покращує метаболізм. Після початку прийому таблеток одразу відчувається його ефект.