• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, ніацин, 100 мг, 110 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-21364
    Наявність: Є в наявності
     ₴621  ₴508
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, ніацин, 100 мг, 110 таблеток :

  • Підтримка енергії та кровообігу
  • Вітамінна добавка
  • Без глютену
  • Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування
  • Ніацин (вітамін B3) відіграє важливу роль в енергетичному обміні.

    Рекомендації із застосування

    Як вітамінну добавку дорослим приймати по одній (1) таблетці щодня під час будь-якого прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, кроскармелоза натрію, мальтодекстрин, діоксид кремнію, стеаринова кислота. Містить < 2 % наступних інгредієнтів:стеарат магнію.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати за кімнатної температури.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми†
    Ніацин100 мг625 %
    Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)160 мг12 %
    Покупець
    29.08.2019
    text_comment
    Классні, збалансовані,якісні, вітаміни для сучасних людей, задоволена якістю продукту, зручно ковтати. Купляю та приймаю курсом в осени та на весні, коли є дефіцит сонячного Д3. Самопочуття прекрасне, порівнювала взимку до прийому biotin та після, однозначно рекомендую.
    Покупець
    28.10.2022
    text_comment
    Ніацин відноситься до вітаміну групи В, тому приймаю його в першій половині дня. Раніше ділила пігулку навпіл, щоб ефекту жару було менше. Зараз почала звикати, можу випити вранці і по обіді. Помітила, якщо запиваю водою кімнатної температури, то ніякої спеки немає або трохи, майже не відчувається. Якщо залишками теплого зеленого чаю - горю)) Приймаю в основному від головного болю та мігрені. Турбувати стали значно рідше.
    Покупець
    24.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти хороші, сподіваємося. Результат буде хороший, за відгуками Результативність є. Взагалі прописували до серця та судин, але виявилося, що і Нервова система добре. Упаковка зручна, Смак нейтральний, Розмір не складають труднощів проковтнути. Сподіваємось ще й Енергії додасться. П'ємо за курсом лікаря
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Зручна упаковка та чудова якість. Відмінна сила дії таблеток, дозволяє дуже швидко відчути ефект тим, у кого проблемна нервова система та порушений метаболізм.
    Покупець
    21.06.2019
    text_comment
    Чудовий рідко вдається знайти щось, що не викликає в мене алергії. цей ніацин виправдовував усі очікування. мені здається, більшою, ніж 100 мг дозі краще не приймати, оскільки тоді він викликає тимчасове почервоніння шкіри, яке проходить само собою. принаймні варто починати з дози саме 100мг або менше.
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    Якість непогана ,чудові
    Інгредієнти , дуже сподобався розмір ,приємний смак,гарно впливає на шкіру
    Покупець
    12.02.2022
    text_comment
    приготуйтеся до почервоніння шкіри) Ті, хто пише про алергічну реакцію, мабуть не знають, що це нормальна реакція. Почервоніння та легка сверблячка- це НОРМАЛЬНО. Саме так і діє ніацин, розширюючи судини. Потім все проходить, так що турбуватися нема про що.
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Водорозчинний вітамін В3 або ніацин допомагає організму знижувати рівень """"Не значні зміни.го"""" холестерину, а також має такі корисні властивості: -розширює судини і дещо знижує рівень тиску; -Покращує кровотік, «розганяє» його; -Підвищує гемоглобін; -Поліпшує роботу серця; -попереджає серцеві напади; -Покращує обмін білків і жирів; -стимулює синтез шлункового соку та травних ферментів; -бере участь у синтезі гормонів; -Забезпечує гарний зір; -допомагає засвоювати рослинні білки
    Покупець
    07.08.2020
    text_comment
    Хороший вітамін, який допомагає для зниження холестерину в крові, симптомах артриту та позитивно впливає на багато інших важливих процесів в організмі. Приймаю по 1 таблетці під час їжі протягом місяця. Помітив, що волосся стало менше випадати, шкіра стала краще виглядати. Ефект від нікотинової кислоти мене порадував, буду замовляти ще.
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    500 мг - оптимальне і найпоширеніше дозування. Є поширений побічний ефект називається «ніацин-приплив», який викликає печіння, поколювання шкіри обличчя та грудей, а також почервоніння шкіри. Така реакція викликана розширенням капілярів на поверхні шкіри, це цілком нормально. Щоб уникнути цього неприємного моменту, не потрібно вживати вітамін на голодний шлунок