• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, Melatonin, Prolonged Release, 10 mg , 120 Tablets


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-28028
    Наявність: Є в наявності
     ₴974  ₴797
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, Melatonin, Prolonged Release, 10 mg , 120 Tablets :

  • Sleep Support
  • Dietary Supplement
  • Gluten Free
  • Melatonin works in harmony with your natural sleep cycle and promotes relaxation and sleep. Prolonged release vitamins slowly release nutrients into the body over an extended period of time.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, adults take one (1) tablet 30 minutes before bedtime or as directed by a healthcare provider. Do not exceed recommended dosage. Individual results may vary.

    Інші інгредієнти

    Cellulose, maltodextrin, hydroxypropyl methylcellulose, stearic acid. contains
    Покупець
    28.11.2019
    text_comment
    Знаю деталі про рецептури та науку про це, але це працює для мене. Я розрізав його навпіл, тому вийшло 5 мг, тому я б отримав більше за кількість і ціну, але добре. (Не знаю, якщо це нормально, але я це роблю, і поки що все добре)
    Покупець
    27.12.2019
    text_comment
    Цей мелатонін спрацював на мене, якщо мені він більше подобається, я не знаю, чи він найкращий, тому що зазвичай, якщо я прокидаюся на світанку, я не можу заснути так швидко, як хотілося б, розмір хороший через Він містить 120 таблеток, і мені подобається, що як інгредієнт він містить лише мелатонін
    Покупець
    19.01.2019
    text_comment
    Мелатонін хорошої якості, з великим дозуванням. Добре допомогає налагодити сон. Рекомендую.
    Покупець
    18.02.2020
    text_comment
    Замовляю регулярно, бо маю останні кілька років проблеми зі сном. До того брала 3 мг і 5, але спрацювала тільки ця доза.
    Приймати приблизно за 30хв-1годину до часу коли плануєте заснути. Мелатонін допомагає заснути, але ефективніше за все працює, якщо ви засинаєте у темряві і без екрану перед носом. Від цього залежить як засинання, так і якість сну.
    Розмір та смак пігулок нейтральні, трішки солодкий смак.
    Покупець
    16.09.2018
    text_comment
    Я не можу сказати, що вони чудові, оскільки для мене вони не працюють, але мій чоловік вважає їх ефективними вже через 15 хвилин після того, як поклав їх під язик, тому для нього вони чудові, але для мене вони лише хороші, для сну потрібно більше 3 годин, і іноді вони на мене не впливають.
    Покупець
    14.08.2019
    text_comment
    Чудова якість, дуже гарно і швидко діє. В умовах війни і стресу важко відновитися і спокійно заснути. Дана доза і формула дуже допомагає, використовую не кожного дня, а в екстрених ситуаціях.
    Покупець
    13.07.2021
    text_comment
    Вітаю! Нажаль без мелатоніну зовсім не вдається заснути. Приймаю за годину до сну - свіже повітря у кімнаті і чудово засинаю, але не можна брати гаджети у ліжко, бо тоді навіть мелатонін не допомагає. Ціна дуже хороша для такої кількості. Маленькі за розміром, легко приймати. Зранку бадьорість. Голова не болить. Вважаю заслуговують уваги.
    Покупець
    11.01.2019
    text_comment
    Я думаю, що мені потрібно купити більшу дозу. Все інше було добре, хоча ви можете вибрати меншу пляшку, оскільки таблетки не досягають верхньої частини, тому половина її складається з пластику.
    Покупець
    10.01.2022
    text_comment
    Приймаємо не перший раз, і тільки цього бренду мелатонін допомагає заснути і спати нормально, не пробуджуючись. Задоволені
    Покупець
    09.01.2021
    text_comment
    Добавка являється дієвою. Дія заключається в заспокоєнні людини і нормалізації сну.
    Я приймаю вже порядка одного тижня, мені допоміг препарат вже з перших разів, і наразі мій режим сну реально покращився. Наразі мені реально легше прокидатись, нема ніякої втоми, нічого не болить коли прокидаюсь (раніше таке часто бувало). На роботі не відчуваю усталості. Добавка мені сподобалась, сон це важлива ланка організму, він безпосередньо зв‘язаний зі станом організму, і має вплив на нього, наприклад поганий сон впливає на травну систему, тим самим призводить до проблем з лишньою вагою в деяких випадках. Я дуже радий, що почав приймати мелатонін, дозування нормальне 10 мг. Упаковку обрав на 120 таблеток. Рекомендую!