• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, мелатонін, 3 мг, 90 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-21240
    Наявність: Є в наявності
     ₴709  ₴580
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, мелатонін, 3 мг, 90 таблеток :

  • Здоровий сон
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування
  • Мелатонін працює в гармонії з вашим природним циклом сну, сприяє розслабленню та забезпечує здоровий міцний сон.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку дорослим приймати по одній (1) таблетці за 30 хвилин до сну або згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного парцівника. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, кроскармелоза натрію, мальтодекстрин, стеаринова кислота. Містить < 2 % наступних речовин: стеарат магнію, діоксид кремнію.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників.

    Попередження

    Перед використанням під час вагітності, грудного вигодовування, якщо ви приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру слід проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Попередження. Не приймайте, якщо ви працюєте з механізмами або транспортним засобом. Не призначений для використання особами віком до 18 років.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Кальцій (у вигляді карбонату кальцію) 94 мг 8 %
    Мелатонін 3 мг **
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Через постійне напруження пов'язане з останніми подіями у країні дуже погіршилась якість сну. Спочатку не можеш заснути, а потім сон поверховий і не міцний. Приймаю мелатонін за пів години до сну і поступово тіло починає розслаблятися і приходить спокійний сон. Рекомендую!
    Покупець
    29.04.2019
    text_comment
    Купувала мелатонін, оскільки маю проблеми зі сном. Просинаюсь вночі в годині 3-5 і більше до ранку не можу заснути.
    На жаль , прийом лише одного мелатоніну не дав результатів. Думаю, варто звернутись до лікаря для вирішення моєї проблеми.
    Сам продукт має зручне пакування та дозування. Доступну ціну.
    Сподіваємося, що всі українці, скоро не будуть мати проблем зі сном ?
    Покупець
    19.01.2019
    text_comment
    Мелатонін діє на нервову систему заспокійливим чином. Дуже добре впливає на вечірнє засинання. Мене роками мучить безсоння, і тільки мелатонін допомагає усунути ці проблеми. Дозування досить дієве, але якщо недостатнє, то просто приймаю не одну, а дві таблетки. В упаковці досить велика кількість таблеток. Рекомендую!
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    гарно і швидко засинаю, пробудження легке. Розмір капсул оптимальний. Доза також
    Покупець
    13.03.2021
    text_comment
    Давно перевірений мною виробник. Мені подобається підхід бренду до маркування, різні види добавок зафарбовані різними кольорами. Використовую з десяток добавок від цього виробника. Мелатонін теж постійно замовляю. Він лагідно діє на нервову систему і допомагає боротися з проблемами сну. Коли відчуваю атаку безсоння декілька днів поспіль, то відразу приймаю мелатонін. Дозування мені підходить.
    Покупець
    11.01.2021
    text_comment
    Добавка ідеальна, якщо у вас часті проблеми з вечірнім засинанням. Через графік роботи, частенько буває так, що я по вечорам не можу заснути, інколи навіть до світанку. Потім цілий день ходжу млявий. Якщо прийняти мелатонін за годину до сну, то процес засинання стає на багато легшим а сон міцніший. Таблетки невеликого розміру, приймати легко.
    Покупець
    06.04.2021
    text_comment
    Головною перевагою цього мелатоніну є його ціна. Вона дійсно доступна. Однак, це не впливає на фективність. Добавка дієва, допоможе людям з проблемами сну. Я довгі роки мучився від безсоння, а коли почав приймати мелатонін, то ці симптоми зникли. Дозування невелике, але дієве. Рекомендую!
    Покупець
    05.05.2019
    text_comment
    Купувала для мами. Не можу сказати, що він поганий чи добрий. Бо мама ніби почала спати від нього, але бувають ночі, коли не помагав. Думаю безсоння не тільки зв’язане з низьким рівнем мелатоніну. Але мама пропиває час від часу, адже мелатонін потрібен не тільки для міцного сну, але й для багатьох інших процесів в організмі, таких як нормалізація кров’яного тиску, вуглеводно-жировий обмін, має антистресовий ефект, чим знижує нагрузка на серце і багато іншого.
    Покупець
    03.03.2020
    text_comment
    Це один з моїх улюблених виробників. Ціна завжди низька, а якість товару на найвищому рівні. Купую для покращення якості сну. Приймаю згідно рекомендацій виробника. Дозування невелике, але для мене дієве. Добавка немає смаку та запаху
    Покупець
    03.03.2020
    text_comment
    Це один з моїх улюблених виробників. Ціна завжди низька, а якість товару на найвищому рівні. Купую для покращення якості сну. Приймаю згідно рекомендацій виробника. Дозування невелике, але для мене дієве. Добавка немає смаку та запаху.