• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, кориця з хромом, 2000 мг, 120 рослинних капсул


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-27383
    Наявність: Є в наявності
     ₴999  ₴818
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, кориця з хромом, 2000 мг, 120 рослинних капсул :

  • Підтримка обміну речовин
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування
  • У поєднанні зі здоровим раціоном і програмою фізичних вправ кориця та піколінат хрому можуть підтримувати нормальний обмін цукру й вуглеводів.

    Рекомендації із застосування

    В якості харчової добавки дорослим приймати по чотири (4) капсули під час будь-якого прийому їжі: 2 вранці і 2 ввечері або відповідно до рекомендацій лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, вівсяна клітковина, рисові висівки, силікат магнію, стеарат магнію, діоксид кремнію.

    Не містить доданого цукру, сіль, дріжджів, консервантів або штучних ароматизаторів.

    Попередження

    Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 4 вегетаріанські капсули
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Хром (у вигляді піколінату хрому)400 мкг1143 %
    Кориця (Cinnamomum cassia) (кора)2000 мг **
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.03.2022
    text_comment
    Брала для того, аби зменшити тягу до їжі, особливо до солодкого. Особливого ефекту не побачила. Але проблеми з травленням пройшли реально, не було ні вздуття, ні вурчання, почувалась супер просто. Вагу скинути не вдалося, але я більше нічого для цього не робила. В капсул насичений смак кориці.
    Покупець
    22.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це дійсно працює, як задумано. Щиро дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    19.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість, інгредієнт, склад та розмір порції, несуть покращення та позитивний вплив на моє здоров'я та імунітет. Рекомендую!
    Покупець
    16.03.2021
    text_comment
    Спробую дорожче.
    Покупець
    15.07.2018
    text_comment
    Я спочатку не можу дати Тоні результатів, але кориця дуже корисна для організму, покращує настрій і травну систему. Я не приймаю звичайну корицю, тому приймала таблетки ? Таблетка, чесно кажучи, велика, але це нормально. Вам знадобиться 3 місяці, щоб показати курс
    Покупець
    13.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    12.11.2019
    text_comment
    І кориця, і хром корисні для цукру в крові. Не можна їсти багато щодня. Я приймаю одну таблетку щодня, і почуваюся дуже добре, і побічних ефектів немає.
    Покупець
    05.03.2022
    text_comment
    В даному продукті від компанії 21st Century, Кориця разом з Хром знаходяться не випадково. Крім того, що кориця є частим інгредієнтом в випічці, вона ще й має масу цілющих і корисних для організму властивостей. Так само як і хром, вона зменшує потяг до солодкого, нормалізує рівень цукру в крові і бореться з діабетом.Кориця покращує роботу шлунково-кишкового тракту і печінки, має антиокислювальні властивості і веде боротьбу з вільними радикалами. При тривалому прийомі позитивно позначається на здоров'ї серця і еластичності судин. Не має протипоказань і не викликає алергічних реакцій. Хром піколінат головним чином регулює рівень холестерину і глюкози в крові, перешкоджаючи їх підвищенню. Таким чином він грає важливу роль в жировому і вуглеводному обмінах в організмі людини. Препарат незамінний для тих, хто бореться з зайвими кілограмами. Також хром підвищує м'язовий тонус, сприяючи нарощуванню м'язової маси.
    Покупець
    02.09.2020
    text_comment
    Хороша якість Хороший інгредієнт Запах Хороший Хороший запах Високий догляд Хороший аромат, який простий у використанні з високою якістю та повним розміром 18 вік без упаковки з дивовижними перевагами та складом низька чутливість і ніжність низька частота занепокоєння Високе дозування інгредієнтів Смак вау Легке використання Хороший розмір Хороша упаковка Перевага вау Вік Легка подача Частота легка Гарна дієта Гарний смак
    Покупець
    02.06.2018
    text_comment
    Нарешті не зносить дах без солодкого!
    На третій день прийому повністю пішла непереборна тяга до солодкого! Раніше доходило до того, що прокидалася серед ночі та йшла на кухню за цукерками. А тепер цього НЕМАЄ! А вчора, розбираючи покупки продуктів, виявила, що серед них солодкого взагалі немає! Навіть у магазині до цього відділу забула підійти! Фантастика! Наполегливо рекомендую!