• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, комплекс глюкозаміну й хондроїтину з МСМ, з поліпшеною потрійною силою дії, 120 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-27438
    Наявність: Є в наявності
     ₴1680  ₴1375
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, комплекс глюкозаміну й хондроїтину з МСМ, з поліпшеною потрійною силою дії, 120 таблеток :

  • Порівняно з препаратом потрійної сили дії Osteo Bi-Flex®
  • Дієтична добавка
  • 2 таблетки на день
  • Гарантована якість: продукт пройшов лабораторні випробування
  • Комплекс глюкозаміну й хондроїтину з МСМ поліпшеної потрійної сили дії поєднує в собі гідрохлорид глюкозаміну й додаткові поживні речовини, які допомагають підтримувати здоров’я суглобів і хрящів.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку для дорослих приймати по дві (2) таблетки на день під час будь-якого прийому їжі або за вказівкою лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, поліплаздон. Містить < 2 % таких речовин: штучні барвники (барвник синій 2 кармін FD&C, барвник червоний 40 FD&C, барвник жовтий 5 FD&C), силікат магнію, стеарат магнію, ПЕГ, полівініловий спирт, кремній, діоксид, стеаринова кислота, діоксид титану.

    Містить молюсків (креветки, краби, омари, раки).

    Не містить штучних ароматизаторів і консервантів.

    Попередження

    Якщо ви хворієте на діабет, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Якщо у вас алергія на молюсків, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту.

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, приймання ліків, планування будь-якої медичної процедури або за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 таблетки
    Порцій в упаковці: 60
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії10
    Усього вуглеводів2 г< 1 %‡
    Усього цукру1 г**
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)60 мг67 %
    Марганець (у вигляді сульфату марганцю)2 мг87 %
    Натрій50 мг2 %
    Гідрохлорид глюкозаміну1500 мг**
    Запатентована суміш
    Хондроїтинсульфат, метилсульфонілметан (МСМ), гідролізований колаген, босвелія (Boswellia serrata) (смола), гіалуронова кислота (у вигляді гіалуронату натрію)
    1103 мг**
    Екстракт босвелії (Boswellia serrata)100 мг**
    Бор (у вигляді борату натрію)3 мг**
    ‡ Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.04.2022
    text_comment
    Порадили придбати даний комплекс при травмі коліна. Чоловік пропив курс, можливо був би результат, але пізніше виявили розрив меніску. Але також приймала моя мати, вона відчула полегшення
    Покупець
    21.11.2018
    text_comment
    Мені подобається склад та ціна цього препарату, надіюсь на гарний результат
    Покупець
    18.09.2019
    text_comment
    Чоловік мав проблеми з коліном і була біль в попереку. Лікар порекомендував хондропротектор придбати. Зупинились на цьому. Склал дуже гарний.,Вже приймає другий місяць, придбали ще одну упаковку. Стан покращився, коліно не турбує і з поясницею вже набагато краще.
    Покупець
    16.08.2022
    text_comment
    Основні корисні властивості добавки Глюкозаміну і Хондроїтину: 1) підвищує міцність зв'язкового апарату, що особливо цінується спортсменами; 2) гальмує руйнування процесів в суглобах викликані старінням; 3) протизапальний і легкий болезаспокійливий засіб; 4) сприяє регенерації хрящів; 5) мастило суглобових поверхонь; 6) тонізує пружність шкіри.
    Покупець
    16.08.2022
    text_comment
    Основні корисні властивості добавки Глюкозаміну і Хондроїтину: 1) підвищує міцність зв'язкового апарату, що особливо цінується спортсменами; 2) гальмує руйнування процесів в суглобах викликані старінням; 3) протизапальний і легкий болезаспокійливий засіб; 4) сприяє регенерації хрящів; 5) мастило суглобових поверхонь; 6) тонізує пружність шкіри.
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    ▪️Глюкозамін - основний компонент хрящової тканини. Знаходиться в складі всіх суглобових мастил і тканин. Коригує обмін речовин в хрящовій і кістковій тканині, необхідний для функціонування суглобів і хребта. З глюкозаміну хондроцити виробляють компоненти хрящів, суглобової рідини і сполучних тканин.
    З віком при захворюваннях опорно-рухового апарату в організмі його виробляється дуже мало.
    ▪️Хондротин (як сульфат): основний структурний компонент хрящової тканини. Зберігає в товщині хряща рідину, створює хорошу амортизацію і поглинає удари, підвищуючи міцність сполучних тканин.
    Покупець
    08.04.2021
    text_comment
    Глюкозамін – це природний моносахарид, необхідний для вироблення протеогліканів і глюкозаміногліканів в клітинах хрящової тканини. Є будівельним матеріалом для хрящів, сухожиль, зв’язок. Хондроїтин – полісахарид сполучної тканини, нормалізує структуру суглобових тканин. Обидва елементи виробляються людським організмом і містяться в продуктах харчування.
    Покупець
    06.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та ємоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую!
    Підтримайте Миру всім

    Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend!
    Support """"Peace to all """"
    Покупець
    03.06.2020
    text_comment
    дуже-дуже хороший репарат, буду замовляти ще і ціна хороша
    Покупець
    02.07.2022
    text_comment
    пити довгим курсом, в складі самі потрібні речовини хондропротектори плюс хороша доза сірки, яка дуже важлива для пластичності хребта, цю банку від синьої відрізняє наявність босвелії - натуральний анальгетик та протизапальне, можна ці банки чередувати, час від часу додавати колаген 2 типу і буде вам щастя