• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, Pomegranate, 500 mg, 120 Vegetarian Capsules


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-27067
    Наявність: Є в наявності
     ₴1051  ₴860
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, Pomegranate, 500 mg, 120 Vegetarian Capsules :

  • Antioxidant Support
  • Dietary Supplement
  • Gluten Free
  • Guaranteed Quality Laboratory Tested
  • 100% Vegetarian
  • Pomegranate 500 mg (Punica granatum) contains both Pomegranate seed and Pomegranate fruit extract that contain Ellagic Acid. This polyphenol helps promote antioxidant health.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, adults take one (1) capsule with any meal, twice daily or as directed by a healthcare provider. Do not exceed recommended dosage.

    Інші інгредієнти

    Cellulose, oat fiber, rice bran, magnesium silicate, magnesium stearate.

    Contains

    Покупець
    26.12.2019
    text_comment
    Звернула увагу на цей препарат із дуже гарним дозуванням за приємною ціною. Кісточки граната, як і кісточки винограду і дорогий пикногенол - це потужні антиоксиданти. Біофлавоноїди та органічні кислоти, що в них містяться, допомагають серцево-судинній системі, підтримують нервову систему, знімають больові синдроми. Це і є той знаменитий В17, який застосовують у лікуванні онкології та доброякісних пухлин. Бонусом в його застосування є косметичний ефект - усунення пігментних плям.
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Я купив його, оскільки він ефективний у спробах завагітніти, а також має ефект зниження рівня цукру в крові. У мене не було досвіду зниження рівня цукру в крові, але це було ефективним для фертильності. Я вважаю, що це необхідна добавка для жінок. Однак він має сильний запах, і навіть якщо ви його проковтнете, специфічний запах залишиться з вами на деякий час. Якщо ви не проти, я думаю, що це добре, але якщо вам це не подобається, я думаю, що ви повинні використовувати добавку гранат іншого виробника.
    Покупець
    25.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти тут зерна та плоди, які містять як мінімум 12 типів антиоксидантів, так що якщо хочете зняти оксидативний стрес в організмі – ласкаво просимо. Наголос на рекламі на еллагову кислоту не правильний з багатьох причин, але на щастя вона не є таким важливим компонентом. Суперфуд? ТАК, однозначно - всім обов'язково є постійно, поки є доступ! Наразі доступу немає? Доповнюйте дієту цими капсулами. У 21st Century купували різні добавки. Якістю залишаємося задоволені.
    Покупець
    12.08.2019
    text_comment
    Коли я почув, що елагова кислота ефективна під час дієти, я дослідив її і в кінцевому підсумку вибрав екстракт граната. Я теж розглядав японського виробника, але купив цей на пробу. Чула, що він ефективний і для чоловічої передміхурової залози, тому хотіла б дати чоловікові, але капсули великі. Коли закінчу пити, планую купити таблетки поменше японського виробника. Поки що він не особливо ефективний при дієті чи клімаксі, але я буду його пити продовжувати. Капсули, звичайно, мають запах, але їх не складно проковтнути.
    Покупець
    12.04.2019
    text_comment
    Щоб зміцнити організм після перенесеного ковіда, замовила гранат. Гранат містить фітонциди, дубильні речовини, пектини. Гранат виводить токсини з організму, зміцнює серцево-судинну систему, покращує функцію щитовидної залози та склад крові. Гранат багатий на калій, кальцій, магній, залізо, містить багато вітамінів. Підвищує гемоглобін. Є антиоксидантом, омолоджує організм. Приймаю по 1 капсулі на день. Вірю на користь граната для зміцнення організму. До покупки рекомендую. Бажаю всім здоров'я!
    Покупець
    09.02.2019
    text_comment
    Я відчуваю, що груба шкіра зменшиться, якщо я прийму його перед менструацією. Проте, коли я приймав багато таблеток або разом із соєвим молоком, мої груди під час менструації ставали твердими і болючими. Здається, він ефективний для антиоксидантів, протизацукрювання та захисту від ультрафіолету, тому я продовжую коригувати кількість.
    Покупець
    09.01.2022
    text_comment
    приймала в схемі по відновленню здоров'я, окрему його дію не зрозуміла
    Покупець
    05.07.2020
    text_comment
    Дуже хороша добавка. Відмінна якість, хороші інгредієнти, несуть покращення та користь для здоров’я. Також працює як антиоксидант. Рекомендую!
    Покупець
    03.04.2021
    text_comment
    Гранат має образ фрукта для жінок (через крилату фразу «жіночий плід»). Тому я вважала, що чоловікові зривати гранат занадто жіночно. Що змінило це наявність уролитину А. Уролітин А — це речовина, що утворюється в результаті метаболізму елагової кислоти, що міститься в гранаті, кишковими бактеріями в кишечнику людини. Уролітин А має функцію активації генів довголіття та активації аутофагії. Однак він не виробляється, якщо немає кишкових бактерій, здатних метаболізувати елагову кислоту в уролітин А. Кажуть, що близько 50% японців мають кишкові бактерії. Отже, прийом гранатової добавки не обов’язково означає, що ви отримуєте уролітин А. Шанси 50:50. Я буду продовжувати приймати гранатові добавки, думаючи, що я належу до тих, хто має кишкові бактерії. У цьому випадку цей продукт є одним із провідних варіантів. Тому що коспа - це добре.
    Покупець
    02.05.2019
    text_comment
    ШВИДКА ДОСТАВКА, Я В ПЕРШОМУ МІСЯЦІ ВИКОРИСТОВУВАННЯ І Я ЩЕ НЕ ЗМІГ ОЦІНИТИ ПРО ЗМЕНШЕННЯ РАНКУ НА шкірі