• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, фолієва кислота, 800 мкг, 180 таблеток, які легко ковтати


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-22563
    Наявність: Є в наявності
     ₴720  ₴589
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, фолієва кислота, 800 мкг, 180 таблеток, які легко ковтати :

  • Підтримує здоров’я серця
  • Вітамінна добавка
  • Без глютену
  • Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування
  • Фолієва кислота — незамінний вітамін групи В, який підтримує здоров’я серця.

    Рекомендації із застосування

    Як вітамінну добавку дорослим приймати по одній (1) таблетці щодня під час будь-якого прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, мальтодекстрин, кроскармелоза натрію, стеаринова кислота. Містить < 2 %: стеарату магнію, діоксиду кремнію.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників.

    Попередження

    Перед використанням під час вагітності, грудного вигодовування, якщо ви приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру слід проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Не приймайте більше 1000 мкг фолієвої кислоти на день.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в одній порції% від добової норми
    Фолат1334 мкг харчового фолатного еквіваленту (800 мкг фолієвої кислоти)333 %
    Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)100 мг8 %
    Покупець
    26.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    25.12.2021
    text_comment
    Приймаю фолієву кислоту, щоб вийти із депресивного стану. Самопочуття і настрій стають дедалі кращими. Результат подобається, а то я вже зневірилася, що мені нічого не допомагає.
    Покупець
    25.07.2018
    text_comment
    На даний момент піклування про здоров'я моєї дружини є пріоритетом, і фолієва кислота одним з життєво важливих елементів. Якість чудова, нервова система і процеси метаболізму покращуються!
    Покупець
    15.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    07.10.2020
    text_comment
    Фолієву кислоту я використовую, тому що я хочу носити, її кількість хороша і ціна дуже дешева, дуже корисна для обміну речовин і нервової системи
    Покупець
    06.03.2022
    text_comment
    Бюджетна фолієва кислота у хорошому дозуванні
    Покупець
    06.03.2022
    text_comment
    Бюджетний варіант фолієвої кислоти у високому дозуванні. В такому дозуванні можна приймати лише після призначення лікаря, для профілактики не підходить.
    Покупець
    06.02.2019
    text_comment
    Я включив в оцінку трохи очікуваного значення, але особливого ефекту поки немає, і я недавно пив в надії, що у мене буде нормальна овуляція, тому що у мене незвичайні порушення менструального циклуЯ чекаю місячних і не хочу завагітніти, і я, мабуть, сказала, що сиджу на дієті і старію, але, чесно кажучи, це стабільніше, ніж нічого не робити. Постскриптум У мене пішли місячні через 4 дні після цього огляду, тому продовжу, хоча це може бути випадковістю.
    Покупець
    04.08.2018
    text_comment
    Моя постійна покупка стимулює вироблення колагену, через що шкіра стає більш гладкою і пружною. Це означає, що фолієва кислота фактично допомагає виглядати молодшою, впливаючи на основні ознаки старіння шкіри. Найважливіші вітаміни, що у метаболізмі щитовидної залози – це вітаміни В2, В1, В6, вітамін З; найважливіші мікроелементи – йод, вітамін Д, селен, цинк, ванадій та амінокислота – тирозин.
    Покупець
    04.04.2018
    text_comment
    Якість дуже хороша, інгредієнти хороші, кількість для фолієвої кислоти займає багато часу, упаковка щільно закрита, користь дається вагітній жінці, дуже красива, корисна для дитини і заряджає енергією. продовжуйте з цією компанією, тому я не знаю ефекту та ефективності на нервову систему, метаболізм та потік ніацину, але це добре. Продукт не шкодить шлунку та смак хороший І компанія дуже хороша