• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, цитрат цинку, 50 мг, 60 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-28026
    Наявність: Є в наявності
     ₴557  ₴456
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, цитрат цинку, 50 мг, 60 таблеток :

  • Антиоксидантна дія та підтримка імунітету
  • Дієтична добавка з мікроелементами
  • Не містить глютену
  • Не містить ГМО
  • Гарантована якість: продукт пройшов лабораторні випробування
  • Надійна якість протягом понад 30 років
  • Придатний для веганів
  • Вітамін С — важлива антиоксидантна поживна речовина, яка підтримує імунну систему.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку з мікроелементами для дорослих приймати по одній (1) таблетці на день під час будь-якого прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, стеаринова кислота, гідроксипропілметилцелюлоза, кроскармелоза натрію. Містить < 2 % таких речовин: силікат магнію, стеарат магнію, поліетиленгліколь, полівініловий спирт, діоксид кремнію, діоксид титану.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів або штучних ароматизаторів.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, приймання препаратів, планування будь-якої медичної або хірургічної процедури, за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати за кімнатної температури.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Кальцій (у вигляді дикальцію фосфату)46 мг4 %
    Цинк (у вигляді цитрату цинку) 50 мг 455 %
    Покупець
    25.10.2019
    text_comment
    Цю упаковку цинку взяла після рекомендації лікаря для поновлення після Ковіду. Раніше ніколи не знала про його корисні властивості для імунітету. Упаковка невелика, але і ціна дуже бюджетна. Із помітних результатів - покращився стан шкіри, за весну не було жодної застуди. Тепер буду брати цинк, щоб постійно був в домашній аптечці, щоб приймати курсом для підняття імунітету та при перших симптомах застуди для скорішого одужання.
    Покупець
    25.02.2020
    text_comment
    Замовляла цей препарат для покращення імунітету в цілому і через дефіцит цинку в організмі. Цей препарат діє, як антиоксидант і виводить всі шкідливі речовини з організму, тож, заразом ще й провела детокс-терапію. Одна упаковка дорівнює одному курсу прийому – два місяці. Найголовніший інгредієнт – цинк, допоміжний – кальцій, смак нейтральний, тому що пігулка ковтається, не залишаючи після себе неприємного присмаку у роті. Ефект від прийому – покращилося самопочуття, волосся стало випадати значно менше. Рекомендую!
    Покупець
    24.09.2020
    text_comment
    Хороша добавка. Цинк має схожу дію як і біотин, але його функції також заключаються в покращенні роботи нервової та імунної систем. Я приймаю добавку вже 2 тижні, з результатів - шкіра лиця стала більш чиста, явних прищів і не видно, хоча раніше деколи з‘являлись одиничні. Упаковку взяв не велику, бо це всього для профілактики, 60 капсул на 50 мг.
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Таблетки маленькі і не визивають у мене проблем при приглатуванні. Відмічу, що по факту бачу ефект покращення кольору волосся.
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Відсутній запах. Гарний до використання. Чудова якість. Невеликий розмір баночки. вік застосування не важливий. Гарна упаковка. Гарна перевага що склад чудовий. Велика проблема у мене з акне, болючі та після залишається шрам. Завдяки мазі акне проходять швидше. чутливий та ніжний догляд за шкірою. частота застосування залежить від вашої потреби . Мені засіб сподобався. Використовувала на ніч.
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    якість не погана. Замовила, щоб пропити разом з вітаміном А для кращого засвоєння. розмір таблетки для мене трошки завеликий. Незручно приймати - велика кругла таблетка. смак відсутній. упаковка дуже хороша. Можна відкрутити повністю кришечку, а можна відкривати як клапан - зручно. Дозування 50 мг . Приймаю по 1 таблиці 1 раз в день без їжі і обов'язково ввечері. Саме ввечері і без їжі найкраще засвоюються мікроелементи.
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    Я використовую цей вітамін уже деякий час і бачу різницю в тому, як він покращує моє здоров’я та якість життя. Я навіть почувався хворим, але просто прилив енергії змушує мене почуватися краще. Мій настрій та імунітет також покращились, і я можу переживати свої дні набагато легше. Цей вітамін чудовий!
    Покупець
    16.01.2021
    text_comment
    До мене попала маленька упаковка, розмір якої 50 мг і скажу наперід: раджу брати більшу упаковку. Я радий повідомити, що цей вітамін не тільки покращив моє здоров’я та самопочуття, але й підвищив продуктивність моєї роботи. Я відчуваю себе набагато мотивованішим і впевненішим у собі. Цей продукт забезпечить вас необхідними вітамінами для покращення вашого здоров’я та самопочуття. Помітні покращення того варті.
    Покупець
    15.11.2020
    text_comment
    Досить вигідна покупка у співвідношенні ціна-якість. За ті ж гроші у наших аптеках можна знайти лише Не значні зміни. засвоювані, у малій концентрації таблетки цинку. Ефект від цієї добавки дійсно відчувається, відчувається менша схильність до сезонних хвороб. І дуже гарно прийом цинку вплинув на псоріатичні висипання у літньої людини.
    Покупець
    08.03.2020
    text_comment
    Це не найефективніша, але досить хороша форма цинку. Купував по акції, саме ціна вплинула на покупку. В загальному дозсупний елемент. Він відіграє важливу роль в підтримці потужного імунітету організму. Приймаю переважно в зимній період. Таблетки ббілого кольору маленького розміру. Приймати зручно, рекомендую!