• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 21st Century, альфа-ліпоєва кислота, 50 мг, 90 таблеток


    Виробник: 21st Century
    Код товару: CEN-21674
    Наявність: Є в наявності
     ₴823  ₴674
    Купити

    Докладно про товар 21st Century, альфа-ліпоєва кислота, 50 мг, 90 таблеток :

  • Дієтична добавка
  • Антиоксидантна підтримка
  • Без глютену
  • Гарантована якість: продукт пройшов лабораторні випробування
  • Альфа-ліпоєва кислота є поживною речовиною антиоксидантної дії.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку дорослим приймати по одній (1) таблетці на день під час будь-якого прийому їжі або згідно з рекомендацією лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятися від указаних.

    Інші інгредієнти

    Діоксид кремнію, целюлоза, мальтодекстрин, кроскармелоза натрію. Містить < 2 % таких речовин: стеарат магнію, стеаринова кислота.

    Не містить доданого цукру, дріжджів, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників.

    Попередження

    Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте препарати, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру. Припиніть використання та зверніться до лікаря в разі виникнення побічних реакцій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо упаковка відкрита або захисна плівка пошкоджена. Зберігати при кімнатній температурі.

    Розмір порції: 1 таблетка
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)196 мг15 %
    Альфа-ліпоєва кислота50 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.10.2021
    text_comment
    Прочитайте про переваги альфа-епокової кислоти Таблетки потрібного розміру та чудова упаковка, і для тих, у кого є сумка, я раджу вам, оскільки вважається, що вона позбавляє організм від токсинів, а також для резистентності до інсуліну знижує апетит герпесу Метод полягає в тому, щоб приймати дві таблетки на день натщесерце. Другу таблетку, чесно кажучи, я приймаю її половину дня
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Альфа-ліпоєва кислота дуже ефективна при лікуванні діабету 2 типу. Встановлено, що вона сприяє зниженню рівня цукру в крові як у тварин, так і у людей до 64%. Глікемічний контроль ALA покращує чутливість до інсуліну
    Покупець
    29.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, перевірений виробник, ціна - об'єм - кількість оптимально, потрібна добавка , п'ю банку 1-2 рази в рік . Таблетка середнього розміру ковтати можна без проблем.
    Покупець
    28.05.2022
    text_comment
    Антиоксидантну дію ліпоєва кислота реалізує двома способами: безпосередньо внаслідок нейтралізації вільних радикалів, а також шляхом стимулювання вироблення в організмі глутатіону - потужного природного антиоксиданту з детоксикаційними властивостями.
    Ліпоєва кислота запобігає окисленню, продовжує дію вітамінів C і E і коферменту Q10, бере участь в біосинтезі глутатіону в печінці, а також забезпечує організм необхідною енергією. У клітинах тіоктацід перетворюється в дигідроліпоєву кислоту, яка має захисні властивості стосовно клітинних реакцій. Завдяки антиоксидантним властивостям, вона допомагає запобігти старінню клітин і підтримує оптимальне функціонування серця, печінки та мозку, покращує чутливість до інсуліну. Крім того, тіоктова кислота входить до складу ферментів, відповідальних за перетворення амінокислот з розгалуженим бічним ланцюжком - ліцин, изолицин і валін.

    Цікавою особливістю альфа-ліпоєвої кислоти є її хелатируюча властивість. Це означає, що вона може з'єднуватися з токсичними металами (ртуть, миш'як, залізо), а також з іншими формами вільних радикалів і виводити їх з організму.

    Альфа-ліпоєва кислота впливає на втрату ваги різними способами. Завдяки властивості покращувати метаболізм глюкози вона широко використовується у людей, які страждають ожирінням.
    Цей бренд для мене гарна якість за помірну ціну. Розмір середній, зручно вживати.
    З віком цієї кислоти стає менше, тож необхідно її вживати. Звертайте увагу на свій вік.
    Покупець
    25.03.2021
    text_comment
    Сприяє кращому травленню, і, через це помірно прискорює природний процесс схуднення
    Покупець
    22.04.2019
    text_comment
    Купуємо періодично мамі, в неї діабет. Для підтримки організму в цілому, а особливо судини дуже необхідно вживати альфаліпоєву кислоту. Вона не дає збиратися судинам через густу кров. Також підтримує печінку. Ціна доступна, вигідно купувати.
    Покупець
    17.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    12.01.2021
    text_comment
    Добавка досить активна. Допомагає регулювати метаболізм. Добре впливає на стан здоров'я. Вона виступає як ефективний жироспалювач. Рекомендую, якщо ви займаєтесь фізичною активністю та дотримуєтеся дієти. Тоді ефект від використання буде максимальним. Таблетки маленького розміру, приймати досить зручно.
    Покупець
    09.07.2019
    text_comment
    Користь явно є. Відбило потягу до борошняного і солодкого, перестали випадати волосся, прискорився їх зростання, а найбільше сподобалося, як відбилося на шкірі. Шкіра сяє зсередини. На голодний шлунок може викликати печію. Закінчу банку, замовлю обов'язково ще
    Покупець
    05.07.2018
    text_comment
    Навіть якщо ви просто скажете «товстіти», я думаю, що для цього є десять різних причин. У моєму випадку я не схудла, хоча споживала менше цукру та жиру, ніж стандартно, тому я припустила, що однією з головних причин є старіння. Деякий час я знав, що є α-ліпоєва кислота R-типу та S-типу, і я прочитав переклад статті. Я вирішив, що проблем не буде. Форма - диск, який легко п'ється, розмір звичайний. Кількість інгредієнтів становить 50 мг, навіть якщо половина з них належить до типу R. Якщо вас турбує енергетичний обмін через ваш вік, я вважаю, що рекомендується їсти його під час сніданку.