Maine Coast Sea Vegetables, Kelp, Wild Atlantic Kombu, 2 oz (56 g)

  • Виробник: Maine Coast Sea Vegetables
  • Код товару: MCV-12363
  • upc код: 034529123636.
  • Наявність: Є в наявності
  • Вага товару: 0.14 кг. Розміри (ДxШxВ): 2.3x17.8x17 см.
  • ₴939
  • ₴768



Підтримка по:

Докладно про товар Maine Coast Sea Vegetables, Kelp, Wild Atlantic Kombu, 2 oz (56 g) :

  • Certified Organic by OCIA
  • USDA Organic
  • Similar to Japanese Kombu
  • Low Temperature Dried, Enzyme Active
  • Contains a Natural Substance the Enhances Flavor and Tenderizes Other Proteins
  • Tested for Chemical, Heavy Metal, Petroleum, Radioactivity and Microbiological Contaminants
  • Meets All OCIA Organic Standards for Sustainable Harvesting and Handling
  • Рекомендації із застосування

    Our wild Kelp comes to you without processing or washing out any of its mineral richness. Please check for occasional tiny hidden pebbles or shells in the fronds. Some plants may be partially covered with a white powder of natural salts and sugars that precipitate from their cells during storage. Don't worry, this is normal, as are occasional spots on the fringes of more mature fronds. Keep unused Kelp in this ziplock out of extreme light, heat or moisture. Here are a few tips: Kelp expands about 40% in liquid and will absorb up to five times its weight. Uncooked Kelp is chewy until soaked or marinated. To fully tenderize, simmer 15-20 min., pressure cook 5 min., roast 3-4 min. at 300°, or pan fry 4-5 min. until crisp.

    Kelp in Soups or Beans:

  • Natural glutamates in Kelp will enhance flavors and tenderize high-protein foods like beans.
  • Replace chicken or beef stock with Kelp stock.
  • Simmer a strip per qt. of liquid, at least 10 min. and remove if desired. No need to add salt.
  • Leave Kelp in for richer broth, or remove, chop and reintroduce as part of your soup or beans.
  • Kelp in Salads:

  • Contributes broad mineral nutrition to your greens.
  • Tenderize Kelp by soaking (1 hr.), marinating (1-24 hrs.), blanching, roasting or panfrying (see basic prep).
  • Chop or crumble into bite-sized pieces, toss in salad.
  • Add dry Kelp to any pickle recipe for a sea treat.
  • Kelp as a Snack or Garnish:

  • Tear, cut or snip kelp to bite-sized pieces: Roast at 300° for 3-5 min.
  • Dry-roast in skillet on low until crisp or press into well-oiled medium skillet until crisp.
  • Sprinkle these "chips" on salads, grains, pasta or into your mouth!
  • Інші інгредієнти

    Low temperature dried organic kelp (saccharina latissima).

    Попередження

    California Warning: This product contains heavy metals known to the state of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/3 cup (7 g)
    Serving Per Container: 8
    Amount/Serving % Daily Value*
    Calories 20
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 310 mg 13%
    Potassium 780 mg 22%
    Total Carbohydrate 3 g 1%
    Dietary Fiber 3 g 9%
    Protein 1 g
    Iron 15%
    Vitamin B12 2%
    Calcium 6%
    Magnesium 15%
    Iodine 2110%
    Phosphorus 2%
    Riboflavin 10%
    Chromium 15%
    Vitamin B6 30%
    Not a significant source of: calories from fat, saturated fat, trans fat, cholesterol, sugars, vitamin A and vitamin C.
    *Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець 2024-11-14

    Дуже корисні водорості з японських островів. Їх багато в упаковці й вистачає надовго, якщо порізати на менші щматки й користуватися за потреби. Їх можна додавати в супи, каші, овочі. Якщо варити з ними бобові, ефект газоутворення пом'якшується, та страва краще засвоюється.

    Покупець 2024-11-14

    Я в паніці купив це під час covid, тому що шукав багаті залізом засоби для підвищення імунітету, натуральні продукти або добавки. Ламінарія повинна бути дуже корисною для вашої дієти і цілком здоровою. Мені також полегшало, що це джерело зі США. Він пахне і на смак рибний, тому, якщо вас відлякує цей запах, я пропоную приготувати або попередньо замочити його в оцті. Замочіть в розчині оцту/води/лимонного соку. Потім змийте і повторіть, поки запах не зникне. Також пам’ятайте, що в ньому багато йоду, тому дослідіть, яку добову кількість ви повинні їсти/приймати.

    Покупець 2024-11-14

    Мені соромно зізнатися, що я все ще витрачаю цей запас після трьох років. Але, гей, вони такі ж гарні, як і тоді, коли я їх купив. Досить смачний для додавання в салати, супи та смажені страви. У ці дні я готую імунний бульйон з грибами та корінням, а ламінарія є гарним доповненням, щоб вирівняти ці смаки. Однак вони ДІЙСНО солоні, тому подбайте, як ви їх використовуєте.

    Покупець 2024-11-14

    Мені дуже сподобалося їсти та готувати ці морські водорості, вони справді надають морського аромату, це ніби ти пірнаєш в океан, і це дуже круто, який приємний смак я використовую в милі, добре підходить для тих, хто дотримується певної дієти. вважаю, що це корисно, оскільки воно справді малокалорійне та має багато переваг

    Покупець 2024-11-14

    Дуже ароматні, дикі, органічні бурі водорості. Шалено корисний продукт, який повинен бути присутнім у раціоні кожної людини, оскільки є відмінним джерелом природного йоду, і не тільки! Єдине, що змушений зняти одну зірку через """"California Proposition 65 Попередження для штату Каліфорнія"""" - потенційна наявність важких металів у продукті. Майте це на увазі.

    Notice: Undefined variable: pagination in /home/ultram/domains/iherb.in.ua/public_html/catalog/view/theme/pav_flower/template/product/info/default.tpl on line 78

    Написати відгук

    будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

    фрукти й овочі, водорості