Made in Nature, органічні сушені абрикоси, суперзакуска без зайвих інгредієнтів, 170 г (6 унцій)
- Виробник: Made in Nature
- Код товару: MDN-50118
- upc код: 720379501181.
- Наявність: Є в наявності Вага товару: 0.21 кг. Розміри (ДxШxВ): 13.5x12.7x4.3 см.
- ₴835
-
₴683
Докладно про товар Made in Nature, органічні сушені абрикоси, суперзакуска без зайвих інгредієнтів, 170 г (6 унцій) :
Чудові стиглі абрикоси
Створюючи фрукти, природа робить це дуже ніжно. Ми до наших органічних абрикосів теж ставимося дбайливо. Ми даємо їм дозріти природним чином під теплим турецьким сонцем. І, найважливіше, ми даруємо їм турботу, а не сірку.
Насправді, яскраво-помаранчеві знаки небезпеки уздовж шосе дуже схожі на яскраво-помаранчеві сушені абрикоси: ми намагаємося уникати цього. Ці яскраві фарби ненатуральні. Вони показують, що абрикоси були оброблені сіркою або з використанням штучних барвників. З нашої ж точки зору, не варто втручатися в справи природи. Наші абрикоси залишаються такими, якими вони є. Вони коричневі. Вони справжні. І вони прекрасні на вигляд і на смак.
Ми використовуємо силу природи. Консерватизм ніколи не був нашим стилем. У Made In Nature це означає, що ми відкидаємо все штучне та працюємо повністю в «органічному режимі».
Рекомендації із застосування
Після відкриття упаковки продукт слід зберігати щільно закритим у холодильнику для максимальної свіжості.
Інші інгредієнти
Органічні абрикоси без кісточок.
Виробляється на обладнанні, на якому також обробляється кокос.
Попередження
Може містити випадково не відділені кісточки.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 5 абрикосів (40 г) | ||
Порцій в упаковці: приблизно 4 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 110 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 25 г | 9 % |
Клітковина | 2 г | 7 % |
Усього цукру | 17 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | < 1 г | |
Кальцій | 20 мг | 2 % |
Залізо | 1 мг | 6 % |
Калій | 520 мг | 10 % |
Не є істотним джерелом насичених жирів, трансжирів, холестерину та вітаміну D. |