Livlo, Bread Loaf, Keto Baking Mix With Almond & Flax, 9.9 oz (280 g)

  • Виробник: Livlo
  • Код товару: LVO-67696
  • upc код: 860002676968.
  • Наявність: Є в наявності
  • Вага товару: 0.35 кг. Розміри (ДxШxВ): 12.2x12.2x6.1 см.
  • ₴1169
  • ₴957



Підтримка по:

Докладно про товар Livlo, Bread Loaf, Keto Baking Mix With Almond & Flax, 9.9 oz (280 g) :

  • Full on Flavor
  • on Carbs
  • 2 g Net Carbs+
  • Gluten Free
  • Grain Free
  • 5 g Fiber
  • 0 g Added Sugars
  • Non GMO
  • Lō - Carbs Craves™

    Warn morning toast. A quick lunchtime sandwich. Soaking up your favorite sauce at the end of dinner. There's no denying that bread satisfies in ways that no other food can match. But eating what you love shouldn't mean sacrificing the lifestyle you choose. Luckily, creating the world's most craveable low-carb loaf is our kind of bread'n'butter. Just one slice and you'll see exactly why is the best thing since--well you know.

    Net Carb Calculation

    6 g Total Carbs - 4 g Fiber = 2 g Net Carbs Per Serving

    +Per Serving

    Рекомендації із застосування

    You'll need:

  • 3 eggs, beaten
  • 1/4 cup water
  • 2 tbsp. olive oil
  • 2 tbsp. apple cider vinegar
  • Directions:

  • Preheat oven to 350°F.
  • Whisk together eggs, oil, and water in a large bowl.
  • Add entire bag of baking mix and combine well.
  • Mix in vinegar until thoroughly incorporated.
  • Transfer dough into a well-greased small loaf pan (approx. 8.5" x 4.5" x 2.5").
  • Bake for 1 hour or until edges of the loaf start to recede from the pan.
  • Cool 10 minutes, then remove from pan to cool completely. Enjoy!
  • Інші інгредієнти

    Almonds, soluble tapioca fiber (IMO-free), ground flaxseed, baking powder (aluminum free), fine sea salt.

    Contains: Almonds.

    Contains no: Gluten, soy, wheat, peanuts, added sugars, preservatives.

    Поживна цінність
    Serving Size: 23 g (dry mix)
    Servings Per Container: 12
    Dry Mix%DV*Prepared%DV*
    Calories 130 160
    Total Fat 11 g14%14 g18%
    Saturated Fat 1 g5%1.5 g8%
    Trans Fat 0 g 0 g
    Cholesterol 0 mg0%40 mg13%
    Sodium 100 mg4%115 mg5%
    Total Carb. 6 g2%6 g2%
    Dietary Fiber 4 g14%4 g14%
    Total Sugars <1 g 1 g
    Added Sugars 0 g0%0 g0%
    Protein 4 g 6 g
    Vitamin D0 mcg0%0.2 mcg2%
    Calcium110 mg8%110 mg8%
    Iron0.7 mg4%0.9 mg6%
    Potassium140 mg2%150 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець 2024-04-27

    Смачний смак ванільного торта.Колись мені він сподобався і він був хрустким, боки нарізані скибочками, з солодшим шоколадом і найсмачнішою закускою з кето. Раджу взяти 2 шт. Один пакетик робиться двічі на невеликий лоток з багатьох, тому візьміть з нього більше одного пакета

    Покупець 2024-04-27

    Легко готується за рецептом, на смак близький до звичайного хліба з трохи зернистою консистенцією. Але він все одно смакує, якщо їсти його з нарізаним м’ясом і вершками. З точки зору загальної якості, це можна спробувати і побачити

    Покупець 2024-04-27

    Дотримуйтесь інструкцій на звороті, і це легко зробити! І справді приємно пахне хлібом, коли він випікається в духовці, спробуйте відразу після того, як він вийде з духовки! Це дуже пухкий хліб, і це дуже якісна кето-їжа, якщо її зробити у вигляді сендвіча!

    Покупець 2024-04-27

    Найкраща якість продукту, гарна упаковка, гарна упаковка, чудова користь, дуже корисний для здоров’я, приємний смак, дуже хороший для дієти, простий у використанні, хороший розмір, можна зробити багато рецептів, обов’язково скоро замовлятиму знову :)

    Покупець 2024-04-27

    Цей хліб з низьким вмістом вуглеводів смачний і простий у приготуванні. Якщо ви звикли до хліба з низьким вмістом вуглеводів, вам це сподобається. Я смакую більше насіння льону, ніж мигдальне борошно, тому що льон може бути трохи гірким. Я використовував яйця кімнатної температури, і щоб отримати більш вологий, насичений, більш традиційний смак, я використовував солоне масло замість оливкової олії, половину і половину замість води, і приблизно 2 чайні ложки доданого класичного цукру лаканто, щоб компенсувати гіркий і солоний смак льон і мигдаль. Вийшло так чудово! Я готував приблизно 50 хвилин, але все ще отримав гарну темну скоринку, тому перевірте свій батон приблизно через 50 хвилин. Я їв це з несолоним маслом і домашнім кето-джемом. Ця суміш містить досить якісні інгредієнти і виходить хліб гарного розміру. Він чудово підходить для пекарів з низьким вмістом вуглеводів, які не хочуть готувати хліб з нуля. Розмір порції приблизно правильний. Це дуже насичено. Дуже гарно нарізає. Я рекомендую 100% охолодити на прилавку, перш ніж загорнути в пергаментний папір і зберігати на прилавку до 3 днів. Потім ви можете охолодити решту і злегка розігріти в мікрохвильовій печі приблизно 5-10 секунд за допомогою вологого паперового рушника, злегка накинутого на хліб, щоб він знову став вологим. Ви також можете нарізати хліб скибочками, кожен скибочку надійно загорнути в морозилку. Потім вставте в тостер або розігрійте в мікрохвильовій печі, поки вона не нагріється. Я зробив обидва, і вони працюють. Я вважаю за краще їсти це свіжим! Якщо цей огляд допоможе вам вирішити, купувати чи ні цю кето-хлібну суміш, то поставте їй великий палець вгору!

    Notice: Undefined variable: pagination in /home/ultram/domains/iherb.in.ua/public_html/catalog/view/theme/pav_flower/template/product/info/default.tpl on line 78

    Написати відгук

    будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

    випікання, борошно й суміші,