Edward & Sons, Let's Do Organic, органічний крохмаль із тапіоки (борошно), 170 г (6 унцій)

  • Виробник: Edward & Sons
  • Код товару: EDW-00528
  • upc код: 043182005289.
  • Наявність: Є в наявності
  • Вага товару: 0.24 кг. Розміри (ДxШxВ): 13x8.9x5.1 см.
  • ₴666
  • ₴545



Підтримка по:
  • Let's Do…Organic
  • Ідеальне печиво... та багато іншого!
  • Відсутність глютену підтверджено сертифікатом
  • Веганський продукт
  • Сертифікат USDA Organic
  • Сертифікат кошерності Kosher Parve
  • Сертифікат Non-GMO Project Verified
  • Органічний склад сертифіковано QAI
  • Крохмаль із тапіоки Let's Do...Organic ідеально підходить для згущення соусів. Він чудово підходить для випічки та є чудовим загусником заварних кремів, пудингу та пирогів.

    Змішайте крохмаль із тапіоки Let's Do ...Organic з рівною кількістю холодної рідини, поки не утвориться паста, а потім збийте його з рідиною, яку хочете згустити. Після додавання кашки швидко підваріть, щоб прибрати крохмальний присмак. Не перегрівайте — рідини, загущені крохмалем із тапіоки, знову розкладаються, якщо готувати їх занадто довго або при занадто високій температурі.

    Універсальний крохмаль, тапіока — дієтичний продукт у тропіках і важливий інгредієнт у численних регіональних та етнічних кухонь. Він ідеально підходить для пекарів, яким потрібен крохмаль без глютену для потреб у випічці. Крохмаль із тапіоки Let's Do...Organic традиційно виготовляється з коренів рослини тапіоки. Також відома як касава, маніока або юка, тапіока походить з Південної Америки та Західної Індії. Його цінували майя, які були ранніми культиваторами цієї універсальної рослини.

    Органічна сертифікація гарантує екологічні практики ведення сільського господарства, які живлять ґрунт, захищають біорізноманіття та приносять користь фермерам. Відповідно до політики нашої компанії, органічна сертифікація також забороняє використання ГМО, штучних барвників, консервантів та інших небажаних інгредієнтів.

    Рекомендації із застосування

    Пісочне печиво Елісон

  • 450 г (1 фунт) вершкового масла або масляної пасти
  • 1 чашка цукрової пудри
  • 1/2 чашки тапіокового крохмалю Let's Do...Organic
  • 3 склянки невідбіленого пшеничного борошна
  • 1 ч. л. ванілі
  • Розігрійте духовку до 350 °. Змішайте масло або масляний спред та цукор до кремової консистенції. Додайте ваніль. В окремій мисці змішайте крохмаль із тапіоки та борошно. Додавайте суміш борошна й тапіоки до вологих інгредієнтів, поки вони добре не змішаються. Розподіліть чайними ложками на змащений папір для випікання. Випікайте приблизно 15 хвилин (або до золотистої скоринки).

    Для різноманіття Замініть ваніль екстрактом лимона або мигдалю. Посипте Let's Do ... Sprinkelz.

    Інші інгредієнти

    Органічний тапіоковий крохмаль.

    Органічний тапіоковий крохмаль не містить глютену.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 ст. л. (10 г)
    Порцій в упаковці:17
    Кількість в 1 порції % від добової норми*
    Калорії 35
    Загальний вміст жирів 0 г 0 %
    Насичені жири 0 г 0 %
    Трансжири 0 г
    Холестерин 0 мг 0 %
    Натрій 0 мг 0 %
    Усього вуглеводів 9 г 3 %
    Клітковина 0 г 0 %
    Загальна кількість цукру
    Містить 0 г доданого цукру
    0 г 0 %
    Білки 0 г
    Вітамін D 0 мкг 0 %
    Кальцій 2 мг 0 %
    Залізо 0 мг 0 %
    Калій 0 мг 0 %

    * % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.

    Покупець 2024-04-20

    Якість і інгредієнти хороші, і в основному використовується для випічки. Я використовую його замість борошна в корейських млинцях. Розмір невеликий. Мінус в тому, що це дорого. Його немає в наявності, тому його важко купити, коли він вам потрібен. Це добре ~

    Покупець 2024-04-20

    Органічний тапіоковий крохмаль (борошно) ідеально підходить для приготування печива та багато іншого. Дуже важливо, що це органічний продукт без усіляких шкідливостей для здоров'я. Крім того, він не містить глютена, що дуже важливо при його непереносимості та здоров'я в цілому. • Відсутність глютену у складі підтверджено сертифікатом Certified Gluten Free Універсальний крохмаль, тапіока є основним продуктом харчування у тропічних районах та важливим інгредієнтом багатьох регіональних та національних кухонь. Він ідеально підходить для тих, хто потребує безглютенового крохмалю для випічки. Органічний тапіоковий крохмаль традиційно виготовляється з коріння рослини тапіоки. Тапіока, також відома як кассава, маніока чи юкка, росте у Південній Америці та Вест-Індії. Його цінували племена майя, які першими стали обробляти цю універсальну рослину. Рекомендації щодо застосування Тапіоковий крохмаль ідеально підходить для загущення соусів або підлив. Він чудово підходить і для випічки і є відмінним загусником заварного крему, пудингів та пирогів. Змішайте органічний крохмаль тапіоковий з рівною кількістю холодної рідини до утворення пасти, потім збийте її в рідини, яку потрібно загустити. Після додавання пасти варити потрібно недовго, щоб видалити крохмалистий смак. Не можна перетравлювати - оскільки рідини, загущені крохмалем тапіоки, знову стають рідкими, якщо їх готувати занадто довго або за дуже високої температури.

    Покупець 2024-04-20

    Оскільки він був у продажу, я купив його без особливої мети, але коли я зробив пондекехо, це був порошок тапіоки! Він готовий для жування. З огляду на ціну порошку тапіоки, я не можу легко його зробити, тому що я використовую багато тертого сиру (якщо я використовую 100 г порошку тапіоки, приблизно 50 г тертого сиру), але я буду купувати його час від часу.

    Покупець 2024-04-20

    Крохмал не має характерного смаку й аромату, і, отже, не змінює смак їжі. Рекомендується для випікання тортів, хліба, печива. Чудово підходить як загусник для супів, соусів, мусів.

    Покупець 2024-04-20

    хороший крохмаль, добре в випічці

    Notice: Undefined variable: pagination in /home/ultram/domains/iherb.in.ua/public_html/catalog/view/theme/pav_flower/template/product/info/default.tpl on line 78

    Написати відгук

    будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

    випікання, борошно й суміші, крохмаль