Carlson Labs, EcoSmart Omega-3, жирні кислоти омега-3, зі смаком натурального лимона, 1000 мг, 90 + 30 капсул
- Виробник: Carlson Labs
- Код товару: CAR-01804
- upc код: 088395018046.
- Наявність: Є в наявності Вага товару: 0.29 кг. Розміри (ДxШxВ): 11.2x11.2x11.4 см.
- ₴1930
-
₴1579
Докладно про товар Carlson Labs, EcoSmart Omega-3, жирні кислоти омега-3, зі смаком натурального лимона, 1000 мг, 90 + 30 капсул :
Компанія Carlson виробляє найкращі в Норвегії добавки з омега-3 жирними кислотами з 1982 року.
EcoSmart Omega-3 — екологічно чистий продукт, сертифікований організацією Friend of the Sea, що виготовляється з екологічно безпечного виду кальмарів. Кожна порція EcoSmart Omega-3 містить 1000 мг омега-3 жирних кислот, необхідних для здоров’я серця, мозку й очей. EcoSmart Omega-3 — джерело здоров’я, безпечне для нашої планети.
Рекомендації із застосування
Дорослим приймати по дві капсули на день під час їди.
Інші інгредієнти
Оболонка капсули (бичачий желатин, гліцерин, вода), натуральний ароматизатор «Лимон», змішані токофероли, соняшникова олія.
Містить кальмари.
Цей продукт регулярно проходить перевірки в незалежних лабораторіях, зареєстрованих Управлінням із контролю якості харчових продуктів і медичних препаратів США (FDA). Свіжість і максимальна ефективність продукту (згідно з міжнародними протоколами AOCS), а також відсутність шкідливих концентрацій ртуті, кадмію, свинцю, ПХБ і 28 інших забруднювачів гарантовані.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 15 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 20 | |
Загальний вміст жирів | 2 г | 3 %** |
Холестерин | 10 мг | 3 % |
Вітамін E (у вигляді d-альфа-токоферолу) | 13,4 мг | 89 % |
Жир норвезького кальмара | 2 г | † |
Омега-3 жирні кислоти* | 1000 мг | † |
ДГК (докозагексаєнова кислота)* | 720 мг | † |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)* | 280 мг | † |
** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. * У формі етилового ефіру. |
риб’ячий жир і омега (епк, дгк), омега-3 і риб’ячий жир