Edward & Sons, Instant Miso-Cup, місо-суп швидкого приготування, традиційний рецепт із тофу, 4 порції, 36 г (1,3 унції)
- ₴610 ₴746
- Наявність:Є в наявності
- Виробник: Edward & Sons
- Код товару: EDW-00092
Докладно про товар Edward & Sons, Instant Miso-Cup, місо-суп швидкого приготування, традиційний рецепт із тофу, 4 порції, 36 г (1,3 унції) :
Історія Miso-Cup®
Місо (вимовляється як мі-со) — це один із найважливіших продуктів харчування Азії, створений древніми китайцями більше двох тисяч років тому. Пізніше буддійські ченці принесли цей універсальний продукт з сої до Японії, де він перетворився в чудовий місо-суп, яким ми насолоджуємося сьогодні. Спочатку місо призначалося винятково для знаті, але з часом набув значного поширення та стало продуктом, який цінується на кухнях по всій Азії. Популярність японської кухні зробила місо-суп популярним у всьому світі завдяки його відмінному смаку та унікальному поживному складу.
Щоб приготувати традиційний органічний Miso-Cup® із тофу, кулінарні майстри витримують органічні соєві боби та органічний рис у традиційній заквасці під назвою «кодзі». Вони використовують сіль, час і тиск, щоб регулювати процес витримки та створювати кулінарний скарб, відомий як місо. Ми сублімуємо їхнє свіже непастеризоване місо, додаючи обрані інгредієнти, як-от органічну цибулю і органічний тофу, щоб створити повноцінний продукт Miso-Cup.
Як і йогурт, місо вважається живою їжею. Ось чому компанія Edward & Sons приділяє особливу увагу дорогим методам сублімації, що дозволяє зберегти багато живих культур, за які цінується свіже місо. Miso-Cup може похвалитися насиченим, приємним смаком без холестерину та трансжирів.
Насолоджуйтеся зручним Instant Soup in Seconds™ або поекспериментуйте з Miso-Cup у якості універсальної приправи для покращення смаку сендвічів, соусів, приправ та іншого.
Miso-Cup — Convenience Without Compromise®, забезпечує зручність без компромісів для вимогливих покупців, які ведуть активний спосіб життя, з 1978 року.
Рекомендації із застосування
Додайте вміст 1 пакетика в 240 мл (8 унцій) гарячої води. Розмішайте. Смачного!
Підказка. під час приготування бульйону для супу ви можете додати Miso-Cup за бажанням, щоб покращити смак і поживну цінність.
Інші інгредієнти
Сублімоване місо* (вода, соєві боби*, рис*, сіль, культура кодзі (аспергіл [Aspergillus oryzae]), сублімований тофу* (соєві боби*, вода, нігарі [хлорид магнію]), цибульний порошок*, цибуля*, водорості вакаме, петрушка*.
* Органічні інгредієнти
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 пакетик (9 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 4 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 30 | |
Усього жирів | 1 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 710 мг | 31 % |
Усього вуглеводів | 4 г | 1 % |
Клітковина | менше 1 г | 0 % |
Усього цукру | 3 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 2 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Залізо | 0,4 мг | 2 % |
Кальцій | 31 мг | 2 % |
Калій | 90 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |