Oslomega, норвезька серія, омега 3-6-9 з олією огірочник, зі смаком лимона, 180 рибних желатинових капсул

  • ₴1317 ₴1610
  • Наявність:Є в наявності
  • Виробник: Oslomega
  • Код товару: OSL-01393



Докладно про товар Oslomega, норвезька серія, омега 3-6-9 з олією огірочник, зі смаком лимона, 180 рибних желатинових капсул :

  • Омега 3-6-9Oslomega
  • Норвезький риб’ячий жир KD-Pür® з олією огірочника
  • Капсули з риб’ячого желатину з натуральним лимонним смаком
  • Омега-3 / ЕПК & ДГК
  • Омега-6 / ГЛК & ЛК
  • Омега-9 | ОК
  • Форма тригліцеридів
  • Підтримує здоров'я серцево-судинної системи*
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), з перевіркою контролю якості

  • Усі жирні кислоти омега відіграють важливу роль у підтримці оптимального стану здоров’я та самопочуття. Омега-3 ЕПК та ДГК відомі здатністю підтримувати багато функціональних систем у всьому організмі, включно із серцево-судинною системою, ліпідним обміном та когнітивним здоров’ям. * ГЛК (гамма-ліноленова кислота) та ЛК (лінолева кислота) підтримують здоровий стан шкіри та імунної системи. * ОК (олеїнова кислота), що міститься в омега-9, пов’язана з підтримкою серцево-судинної системи*.

    Риб’ячий жир омега-3-6-9 Oslomega містить риб’ячий жир KD-Pür®, який обробляється в Норвегії, змішується з олією огірочника та постачається у вигляді капсул із риб’ячого желатину із натуральним лимонним смаком.

    .
    Омега-3 жирні кислоти
    Кислоти омега-3 та імунітет
    Переваги для здоров’я жирних кислот омега-3

    Сертифікат якості iTested

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 2 капсули на день під час їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Основні інгредієнти
    Високорафінований концентрований риб’ячий жир із омега-3 (анчоуси, сардини, скумбрія), Рибна желатинова капсула (желатин [із сома, тилапії], гліцерин, очищена вода., Олія з огірочника, натуральний ароматизатор «лимон», натуральні змішані токофероли.
    Містить рибу (анчоуси, сардини, скумбрія, сом, тилапія).

    KD-Pür® є торговельною маркою KD Pharma.

    При виготовленні цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски, деревні горіхи, арахіс, пшениця, глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP, де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування дієтичної добавки в період вагітності та грудного вигодовування, особам, які страждають хронічними захворюваннями, людям похилого віку, особам молодше 18 років, особам, які приймають рецептурні препарати (наприклад, що розріджують кров) або мають діагностоване лікарем захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

    Колір може відрізнятися природнім чином.

    Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не застосовувати препарат, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F). Після відкриття упаковки продукт потрібно зберігати в холодильнику.
    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 капсули
    Порцій в упаковці: 90
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії15
    Усього жирів1,5 г2%*
    Холестерин< 5 мг< 2%
    Загальна кількість омега-3 жирних кислот540 мг
    ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)270 мг
    ДГК (докозагексаєнова кислота)180 мг
    Додаткова кількість омега-3 жирних кислот90 мг
    Загальна кількість омега-6 жирних кислот180 мг
    Гамма-ліноленова кислота (ГЛК)70 мг
    Лінолева кислота (ЛК)110 мг
    Загальна кількість омега-9 жирних кислот50 мг
    Фолієва кислота50 мг
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.

    Написати відгук

    Написати відгук

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
        Погано           Добре

    риб’ячий жир і омега (епк, дгк), комбінації незамінних жирних кислот, омега 3, 6, 9