Betty Crocker, жовта суміш для торта, без глютену, 425 г (15 унції)

  • ₴898 ₴1098
  • Наявність:Є в наявності
  • Виробник: Betty Crocker
  • Код товару: BCK-27791



Докладно про товар Betty Crocker, жовта суміш для торта, без глютену, 425 г (15 унції) :

  • Без штучних барвників і консервантів
  • Кошерний продукт
  • Без глютену
  • Вуглеводні одиниці: 2 1/2
  • В 1/9 упаковки

  • 180 калорій
  • 0 г насичених жирів (0 % добової норми)
  • 135 мг натрію (6 % добової норми)
  • 20 г цукру
  • Гарантія Red Spoon

    Red Spoon гарантує чудовий смак, бездоганну якість та зручність. Вам і вашій родині обов'язково сподобається цей продукт. Ми гарантуємо це.

    Рекомендації із застосування

    Вам знадобиться:

  • 3/4 склянки води
  • 1/3 склянки розтопленого масла
  • 2 ч. л. ванілі без глютену
  • 2 яйця
  • Розігріти духовку до 177 °С (350 °F) для форми з нержавіючої сталі або скла, чи до 163 °С для форми з антипригарним покриттям. Змастити жиром лише дно форми (для кексів використовуйте паперові форми для випікання).
  • У великій мисці збивати суміш для приготування торту, розтоплене масло, ваніль і яйця на низькій швидкості протягом 30 секунд, а потім на середній швидкості протягом 2 хвилин, періодично очищаючи стінки посудини. Вилийте у форму.
  • Випікати згідно з наведеними нижче інструкціями або доти, поки зубочистка, яку поміщено всередину, не буде чистою. Повністю охолодіть перед нанесенням крему.
  • Якщо для приготування використовується рослинна олія, то додайте до сухої суміші для приготування торту 1/3 склянки борошна без глютену та перемішайте. Для приготування тіста потрібно додати 3/4 склянки води, 1/3 склянки олії, 2 ч. л. ванілі без глютену та 2 яйця.

    При приготуванні на значній висоті (1066–1981 м або 3500–6500 фунтів): збивайте на низькій швидкості протягом 30 секунд, а потім на середній швидкості протягом 1 хвилини. Вистачає на 18 кексів.

    Розмір формиТривалість випікання (хвилин) 20х20 см (8"x 8")34–3923х23 см (9"x 9") 31–36 діаметром 20 см або 23 см (8" або 9")39–44 12 кексів 16–21

    Інші інгредієнти

    Цукор, рисове борошно, картопляний крохмаль, олія каноли, кукурудзяний крохмаль, розпушувач (харчова сода, сульфат натрію й алюмінію, монокальцію фосфат), сіль, ксантанова камедь.

    У виробництві частково використовуються продукти генної інженерії.

    Попередження

    Не вживайте суміш для приготування торта у необробленому вигляді.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1/9 упаковки (47 г суміші)
    Порцій в упаковці: 9

    Кількість в 1 порціїНа 1/9 упаковки сумішіКількість у готовому вигляді
    Калорії
    180260


    % від добової норми**
    % від добової норми**
    Усього жирів1,5 г*2 %12 %
    Насичених жирів 0 г0 %24 %
    Трансжири 0 г
    Холестерин0 мг0 %22 %
    Натрій135 мг6 %8 %
    Усього вуглеводів40 г15 %15 %
    Харчова клітковина0 г0 %0 %
    Усього цукру20 г
    Містить доданий цукор20 г39 %39 %
    Білки1 г
    Кальцій40 мг4 %4 %
    Залізо0 мг0 %2 %
    Не є значним джерелом вітаміну D та калію.
    * Кількість у суміші. У готовому вигляді одна порція містить 10 г усього жирів (5 г насичених жирів), 65 мг холестерину, 190 мг натрію, 3 г білка, 50 мг кальцію та 0,4 мг заліза.
    ** % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.

    Написати відгук

    Написати відгук

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
        Погано           Добре

    випікання, борошно й суміші, суміші для приготування тортів