Nordic Naturals, Balanced Omega, добавка з омега-кислотами, лимон, 830 мг, 180 капсул
- ₴2836 ₴3466
- Наявність:Є в наявності
- Виробник: Nordic Naturals
- Код товару: NOR-50501
Докладно про товар Nordic Naturals, Balanced Omega, добавка з омега-кислотами, лимон, 830 мг, 180 капсул :
Кожна партія риб’ячого жиру від Nordic Naturals перевіряється незалежною сертифікованою лабораторією на наявність токсинів із навколишнього середовища, зокрема важких металів. Увесь риб’ячий жир постачається у формі тригліцеридів і відповідає найсуворішим міжнародним стандартам чистоти й свіжості.
Рекомендації із застосування
Вживати дві капсули на день під час їди або за вказівкою медичного працівника чи фармацевта.
Інші інгредієнти
Очищений жир глибоководних риб (з анчоусів і сардин), олія примули вечірньої, капсула (желатин, гліцерин, вода, натуральний ароматизатор «Лимон»), натуральний ароматизатор «Лимон», d-альфа-токоферол (антиоксидант), екстракт розмарину (натуральний консервант).
Не містить глютену, молочних продуктів, штучних барвників і ароматизаторів.
Попередження
Зберігати в сухому й прохолодному місці, захищеному від сонячних променів.
Не приймати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Перед початком застосування цього продукту під час вагітності, грудного вигодовування, при наявності алергії на йод, під час прийому антикоагулянтів проконсультуватися з лікарем.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 90 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми** | |
Калорії | 15 | |
Усього жирів | 1,5 г | 2 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | † |
Усього омега-3 жирних кислот | 500 мг | † |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) | 240 мг | † |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 160 мг | † |
Інші омега-3 жирні кислоти | 100 мг | † |
Олія примули вечірньої | 800 мг | † |
Гамма-ліноленова кислота (омега-6) | 76 мг | † |
** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. Менше 5 мг холестерину на порцію. |