Miss Jones Baking Co, органічна суміш для випічки з вологою консистенцією та насиченим смаком, шоколад, 450 г (15,87 унції)
- ₴830 ₴1015
- Наявність:Є в наявності
- Виробник: Miss Jones Baking Co
- Код товару: MUB-00603
Докладно про товар Miss Jones Baking Co, органічна суміш для випічки з вологою консистенцією та насиченим смаком, шоколад, 450 г (15,87 унції) :
Цей органічний шоколадний торт безперечно стане вашим фаворитом, бо він того вартий. Шоколадний торт від Miss Jones має вологу консистенцію та яскраво виражений смак темного шоколаду, до якого ідеально пасуватиме наш чудовий насичений органічний шоколадний крем. Незалежно від того, що ви оберете — випікатимете багатошаровий торт чи звичайні кексики — ця суміш вас не розчарує!
Рекомендації із застосування
Необхідні інгредієнти:
Розігрійте духовку до 177 ºC (350 ºF). Вистельте форму для кексів спеціальним папером або злегка змастіть жиром та посипте борошном боки та дно кожної формочки.
Змішайте разом яйця, молоко й вершкове масло та перемішайте віничком до однорідності, зішкрібаючи суміш зі стінок миски, якщо потрібно. Рівномірно розподіліть по формочках або наполовину заповніть форми для кексів.
Випікайте коржі в центрі духовки, як зазначено нижче, або поки зубочистка, вставлена в середину, не вийде чистою. Повністю охолодіть перед нанесенням крему.
Розмір форми18 кексів48 міні-кексівДві круглі форми діаметром 23 см (9 дюймів)Дві круглі форми діаметром 20 см (8 дюймів)Тривалість випікання14–18 хвилин7–10 хвилин22–25 хвилин25–30 хвилинЧи достатньо піднімається випічка? Ми використовуємо найкращі інгредієнти для приготування випічки із насиченим домашнім смаком та для створення чудових кремів, які легше наносити, ніж традиційні суміші. Оскільки ми не використовуємо штучні інгредієнти, наша випічка менше піднімається, але її смакові якості перевершать усі ваші сподівання.
Порада. Ми рекомендуємо використовувати форми діаметром 20 см (8 дюймів). Професійна порада. Використовуйте дві суміші для випікання та подвійну порцію крему, щоб створювати приголомшливі три- або чотиришарові торти.
Інструкція з приготування. Візьміть 3 яйця, 1/3 склянки розтопленого масла або олії, 1/2 склянки + 2 столові ложки молока або води і 2 столові ложки борошна. Дотримуйтесь наведених вище інструкцій та випікайте за температури 177 ºC (350 ºF) протягом наступного часу: 18–24 кекси — 13–15 хвилин- два коржі діаметром по 23 см (9 дюймів) — 16–20 хвилин- два коржі діаметром по 23 см (9 дюймів) — 18–22 хвилини.
Випічка без молочних інгредієнтів. Візьміть 3 яйця, 1/2 склянки води або рослинного молока і 1/2 склянки олії. Дотримуйтесь наведених вище інструкцій з випікання.
Інструкції для веганів. Змішайте 3 столові ложки меленого льону та 9 столових ложок води. Залиште на 2 хвилини, а потім додайте 1/2 склянки води або рослинного молока та1/2 склянки олії (рапсової, кокосової або з виноградних кісточок). Дотримуйтесь наведених вище інструкцій з випікання.
Інші інгредієнти
Organic cane sugar, organic wheat flour, organic cocoa powder (processed with alkali), organic wheat starch, baking powder (sodium acid pyrophospate, baking soda, non-gmo corn starch, monocalcium phosphate), baking soda, cream of tartar, sea salt, natural vanilla flavor.
Contains: Wheat.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/12 мг (38 г) | ||
Порцій в упаковці: 12 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 140 | |
Усього жирів | 0,5 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 270 мг | 12 % |
Усього вуглеводів | 31 г | 11 % |
Клітковина | 0 г | 0 % |
Усього цукру | 18 г | |
Містить 18 г доданого цукру | 36 % | |
Білок | 2 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 17 мг | 2 % |
Залізо | 2 мг | 10 % |
Калій | 217 мг | 4 % |
* % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |